Voorwaarden Flex-doneren

Voorwaarden

Artikel 1 Algemeen

 1. Deze actie is georganiseerd voor deelnemers van 18 jaar of ouder, woonachtig in Nederland.
 2. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden. Deelname aan de actie houdt de aanvaarding in van de actievoorwaarden zonder enig voorbehoud.
 3. War Child behoudt zich het recht voor de actie voortijdig te beëindigen dan wel te verlengen. 
 4. Aan deze actie zijn naast de kosten voor het versturen van de sms en de donatiegelden geen andere kosten verbonden. 
 5. Afmelden voor deze dienst kan door ‘FLEX CHILD STOP’ te sms’en naar 3669.

Artikel 2 Spelregels

 1. Deelnemen aan FLEX-doneren, waarbij via sms een machtiging wordt afgegeven voor het van de bankrekening afschrijven van de donatie aan War Child, kan door een sms met de tekst
  'FLEX CHILD [BEDRAG]' te sturen naar 3669. Als reactie ontvangt de deelnemer een sms met de vraag om eenmalig het rekeningnummer terug te smsen. Na deze sms ontvangt de deelnemer nog een bevestiging en vanaf dan is men FLEX-donateur. 
 2. De kosten van dienst bestaan uit de kosten van het gebruik van je telefoon en de donatie die wordt afgeschreven van je rekening. 
 3. Dit is een abonnementsdienst. Ben je jonger dan 18? Vraag dan toestemming aan je ouders.
 4. Deze dienst is geschikt voor alle mobiele toestellen.
 5. Voor het uitvoeren van deze dienst werkt War Child samen met CM telecom en Microincasso.
 6. De incasso van het donatiebedrag wordt gedaan door Microincasso, deze naam zul je ook terugzien in je bankafschrift, in de omschrijving zie je terug dat het om je donatie voor War Child gaat.
 7. Deze dienst voldoet aan de Sms Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.

Artikel 3 Gebruik gegevens

 1. Alle gegevens die War Child verkrijgt in het kader van deze actie worden opgenomen in een gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.
 2. De gegevens worden verzameld ten behoeve van War Child. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.
 3. War Child zal deelnemers mogelijk benaderen via het voor het sms'en gebruikte telefoonnummer om te bedanken voor de gegeven bijdrage, meer uitleg te geven over de actie en het werk van War Child of verdere donatiemogelijkheden te bespreken. Omdat je War Child een sms hebt gestuurd en daarom financieel gesteund hebt, mogen wij je telefonisch benaderen, ook al sta je met je mobiele nummer in het Bel-me-niet Register ingeschreven. Stel je er geen prijs op om door War Child op de hoogte te worden gehouden of gebeld te worden? Maak dit ons dan kenbaar via het contactformulier en vermeld hierbij dat het gaat om flexdoneren.

Terug naar FLEX-doneren.