Nodig iemand van War Child uit

War Child gelooft in de kracht van kinderen. Maar soms zit die verscholen. Omdat ervaringen die kinderen in de oorlog hebben opgedaan die kracht onderdrukken. Onzekerheid, verdriet en boosheid voeren een oorlog binnenin je, ook al is die buiten misschien al afgelopen.

Onze creatieve workshops leren kinderen omgaan met hun emoties en nare ervaringen. Zo krijgen ze weer plezier in het omgaan met anderen. Langzaam kunnen ze mensen in hun omgeving weer leren vertrouwen. En dankzij onze onderwijsprogramma’s kunnen ze ook weer aanhaken op school en een vak leren.

War Child laat kinderen hun eigen kracht weer tevoorschijn halen. Maar we doen nog meer. Lobbyen bijvoorbeeld. En ervoor zorgen dat kinderrechten beter bekend en beschermd worden.

Kortom teveel om hier ‘even’ te noemen. Daarom komen we je graag meer over War Child vertellen. Wil jij tijdens of voorafgaand aan je actie meer informatie? Één van onze voorlichters komt naar jouw club, kantoor of school en vertelt meer over de projecten van War Child.

Of wil je ervaren hoe bepaalde methodes die War Child gebruikt in zijn werk gaan? Volg dan een workshop net als die in Oeganda of Colombia worden gegeven.

Maar iemand kan ook aan het begin van je actie nog even een peptalk geven, of juist aan het eind een mooie cheque in ontvangst nemen.

Zo geef je jouw actie nog een extra boost!

Meld je actie aan, voor je een verzoek voor een voorlichter doet. We gaan uit van 3 weken tussen de aanvraag en de datum van de voorlichting zodat we de tijd hebben onze voorlichters te benaderen.

Vraag hier een voorlichter aan.