Eén team, één doel

Samen met je collega’s, vrienden, sportmaatjes of familie de Urban Heroes Obstacle Run overwinnen! En kinderen in genadeloze steden helpen overleven. Dat is nog eens een uitdaging!

Om een Urban Hero te worden is teamwork essentieel. Samen trainen, elkaar stimuleren om tot het uiterste te gaan. Maar ook samen acties bedenken. Je maakt gebruik van elkaars talent en netwerk om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen. De één heeft waardevolle contacten, een ander ideeën en een derde organisatietalent.

Ultieme uitdaging

De Urban Heroes Obstacle Run is uitdagend voor velen: kinderen, volwassenen, vriendenteams, mensen die sportief zijn of er alleen zo uitzien. Eigenlijk voor iedereen die kinderen in genadeloze steden wil helpen. Het wordt zwaar. Maar je sleept elkaar er doorheen om bij de finish te toosten op een fantastische teamprestatie.

Een inspirerende onderneming

Voor je werkgever is de War Child Urban Heroes Obstacle Run ook aantrekkelijk. En niet alleen omdat sporten goed voor je is. Met het bedrijf obstakels overwinnen en kinderen in de knel uitzicht bieden op een betere toekomst, is een unieke onderneming die klanten, relaties én medewerkers inspireert. Samen in actie komen voor War Child en tientallen kinderen helpen, geeft energie en smeedt een band. Zowel met elkaar als met het bedrijf.

Teams krijgen korting

War Child moedigt teams aan om zich aan te melden voor deze ultieme uitdaging. Teams vanaf 8 kinderen (leeftijd van 6 t/m 11) jaar krijgen 10% korting. Kom je met een team van boven de 12 jaar? Dan krijg je zelfs al vanaf 4 personen 10% korting.

Word een Urban Hero. Schrijf je in!