Hoe word ik een Urban Hero?

Be an Urban Hero! Doe mee aan de Urban Heroes Obstacle Run in Almere op 13 mei 2018. Schrijf je in en geef alles wat je hebt om kinderen in genadeloze steden te helpen overleven.

Iedereen kan meedoen

De Urban Heroes Obstacle Run is uitdagend voor iedereen: kinderen, volwassenen, vriendenteams, mensen die sportief zijn of er alleen zo uitzien, mensen die veel zweten of juist heel weinig. 

Overwin alleen of samen met je collega’s, vrienden, sportmaatjes of familie deze run! En help kinderen in genadeloze steden te overleven. Dat is nog eens een uitdaging!

 

Het parcours

Het parcours is 4 km lang en kent 18 obstacles die fysiek en mentaal uitdagend zijn voor iedereen. De die-hards kunnen het parcours twee of zelfs drie keer pakken. Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je doet en hoe zwaar je het maakt. Voor kinderen is er een speciaal kids parcours van ruim 2 km met 10 leuke obstakels die kinderen tot en met 11 jaar zonder begeleiding kunnen overwinnen. Wil je deze uitdaging samen met je ouders of kinderen aangaan? Voor jullie zijn er speciale Parent & Kid Tickets (tot en met 11 jaar) en een aparte starttijd op het 2 km parcours. Fun voor twee dus!  

Meedoen

  • Voor kids (t/m 11 jaar) is het startbewijs € 10. 
  • Voor iedereen boven de 12 jaar kost de inschrijving € 27,50.
  • Wil je meedoen met je vader, moeder, buurvrouw, oom of een andere begeleider en ben je jonger dan 12 jaar? Dan kan je je samen inschrijven voor € 24,99.

Direct een startbewijs kopen? Klik dan hier.

Laat je sponsoren en help

De Urban Heroes Obstacle Run organiseren we natuurlijk niet alleen om jou een tof evenement te bieden. War Child organiseert deze obstacle run om geld in te zamelen voor kinderen in genadeloze steden. En jij kan deze kinderen helpen. Hoe? Maak een persoonlijke actiepagina aan op www.warchild.nl/urbanheroes/acties en vraag vrienden, familie, collega's of wildvreemden om je te sponsoren. En als je minimaal € 20 aan sponsorgeld bij elkaar hebt, krijg je van ons een Limited Edition Urban Hero T-shirt cadeau!

Be an urban hero! Schrijf je hier in
Je ontvangt een mail ter bevestiging met alle praktische info over het evenement.

Obstacle