Urban Heroes Kids

Speciaal voor alle kids t/m 11 jaar staat een spannende en leuke Obstacle Run van 2 km klaar in het centrum van Almere. En als je je ook nog laat sponsoren door je familie, buren en iedereen die je kent, dan krijg je van ons een Urban Heroes deelnemers T-shirt cadeau! Dus doe mee en overwin die obstacles. Jij bent onze held!

 Klim, klauter, glij op deze 10 leuke obstacles, die kinderen t/m 11 jaar kunnen overwinnen. Een speciaal kids parcours, oftewel een Urban Heroes Obstacle Run-parcours in een kleinere variant. Deze uitdaging kunnen kinderen zonder begeleiding aan of samen met hun vader, moeder, buurvrouw, oom of opa. Voor jullie zijn er speciale tickets en een aparte starttijd op het 2 km parcours. Fun voor twee dus!  

  • Voor kids (t/m 11 jaar) kost een startbewijs € 10. 
  • Ga je samen met je vader, moeder, buurvrouw, oom of opa? Samen betaal je maar € 24,99

 

 

 

Laat je sponsoren en help

De Urban Heroes Obstacle Run is natuurlijk een tof evenement. Maar tegelijkertijd organiseert War Child deze obstacle run ook om geld in te zamelen voor kinderen in genadeloze steden. En jij kan deze kinderen helpen. Hoe? Maak een persoonlijke actiepagina aan op www.warchild.nl/urbanheroes/acties en vraag iedereen in je omgeving je te sponsoren. Heb je minimaal € 20 aan sponsorgeld bij elkaar, krijg je van ons een Urban Hero deelnemers T-shirt cadeau! Be an urban hero! Schrijf je hier in

Benieuwd hoe andere kids zich voorbereiden op de Urban Heroes Obstacle Run?