Geef als bedrijf een boost

Maak je bedrijf zichtbaar! En de helden die er werken. Of zet je medewerkers in beweging voor kinderen in genadeloze steden.

Kies voor War Child Urban Heroes. Een Obstacle Run dwars door Almere Centrum. Onlangs bekroond met de titel ‘Beste Binnenstad 2017 - 2019’. Daar gebeurt veel. En zondag 13 mei zetten we de stad goed op de kaart. Dwars door het centrum geven honderden deelnemers alles wat ze hebben om kinderen in gewelddadige steden te helpen. Ook als bedrijf kun je een flinke steen bijdragen voor deze kinderen. Download Partnermogelijkheden

Zo wordt jouw bedrijf de hero

Word sponsor van de War Child Urban Heroes en laat iedereen zien waar je bedrijf voor staat. Of sponsor een van de 17 obstakels, en vergroot je lokale zichtbaarheid. Hiermee help je ook nog eens tientallen kinderen die slachtoffer zijn van conflicten en geweld. Meer interesse om met een team van medewerkers, klanten of partners de Obstacle Run te trotseren? Dat kan ook. Er zijn tal van mogelijkheden om een verschil te maken voor kinderen in genadeloze steden. 

Urban Heroes

Je helpt met je bedrijf kinderen die opgroeien in een omgeving vol geweld en je zet jezelf in beweging. Met je bedrijf draag je bij aan het terugdringen van geweld in steden. Volgens ons ben je dan een echte held.

Interesse? Neem dan contact op met Simon Zambeek: simon.zambeek@warchild.nl of 020 422 7777.