Uitnodiging Spotlight: It's your turn!

Op 7 april staan alle voorlichters, event- en project vrijwilligers van War Child in het zonnetje!

VOOR WIE?

Voor voorlichters, event- en project vrijwilligers

WAT?

Een trainingsmiddag vol interessante workshops.
Een heerlijk buffet en het vrijwilligersfeest van het jaar. Spotlight: It’s your turn!

WAAR?

War Child hoofdkantoor: Helmholtzstraat 61-G, Amsterdam. Parkeren kan bij de Jaap Eden Schaatsbaan op de Radioweg in Amsterdam. Kosten zijn 10 cent per uur, maximaal 4 uur. Via het OV kan je bij Amsterdam Amstel uitstappen en buslijn 320, 322 of 40 nemen of lopen vanaf Amsterdam Sciencepark. War Child zit naast de Albert Heijn op de tweede verdieping.

WANNEER?

Vrijdag 7 april 2017.

Programma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshops

Advocacy

Eamonn Hanson, senior advocacy advisor bij War Child, spreekt over zijn tijd in Sierra Leone waar hij is opgegroeid. Daar heeft hij samen met kinderen en jongeren programma’s bedacht om ze een stem te geven. Eamonn: “Ik ben -nadat War Child haar programma’s in Sierra Leone heeft afgesloten- nog terug geweest en heb daar gesproken met kinderen die nu volwassen zijn. Ze vertelden dat zij het zo uniek vonden, dat ze gehoord werden." Eamonn heeft het directe resultaat gezien van het werk van War Child. Wil je daar meer over weten, vraag hem dan het hemd van het lijf. Daarnaast legt Eamonn uit wat en hoe belangrijk advocacy bij War Child is. Bekijk hier ook alvast een clip over Eammon bij de tv-uitzending ‘Klasgenoten’ over zijn werk bij War Child.

Safety Training

Hans is Security Officer, International Programs Support bij War Child. Hans heeft een brede achtergrond in het domein veiligheid, ooit begonnen als officier bij de Koninklijke Marine en de laatste jaren werkzaam als adviseur en trainer voor verschillende NGO's. In deze workshop neemt hij je mee in de buitengewone omstandigheden die medewerkers in het veld kunnen tegenkomen. Hoor alles over de Safety Training, die onze medewerkers krijgen voor zij naar conflictgebieden gaan. Zij worden -vanuit ons veiligheidsbeleid- zo goed mogelijk voorbereid. Zo leren zij bijvoorbeeld om te gaan met agressie, gestructureerd in te schatten wat de risico’s zijn en hoe je die risico’s kunt verkleinen. Maar zij krijgen ook informatie over wapens die ze, helaas, vaak zullen tegenkomen in de gebieden waar ze werken.

Be War Childish, claim our expertise & raise funds

Veronique Hoogendoorn is Director Marketing, Communication & Fundraising bij War Child. Net terug van een veldreis naar Congo neemt Veronique je mee in de wondere wereld van marketing & fondsenwerving. In deze workshop vertelt ze je alles over de nieuwe strategie van MCF. Wat is War Childish? En wat zijn Limited Editions? Komt er nog een TV show? Wat is de War Child Funnel? En wat heeft Batman met marketing te maken? Hoor er alles over in deze unieke workshop.

 

Schrijf je in vóór 10 maart! Geef aan welke rondes jij aanwezig bent én wat je voorkeur voor workshop is.