Stagiair(e) Partnerships

“een netwerker pur sang die kan schakelen op corporate niveau en energie krijgt van organiseren, presenteren en onderzoeken”

Periode (in overleg): tussen 17 januari en 1 juli 2022 voor minimaal 5 maanden (4 dagen per week)

Jouw plek binnen War Child

Krijg jij energie van het verbinden van toffe partners aan War Child om nog meer kinderen in oorlog te helpen? Kan jij je creativiteit gebruiken zodat partners nóg enthousiaster worden om met ons samen te werken? En doe je dit allemaal met je energieke en sociale skills? Dan zoeken wij jou!

Als stagiair(e) maak je deel uit van team Partnerships & Actions binnen de afdeling Marketing & Fondsenwerving op ons kantoor in Amsterdam. De gehele afdeling bestaat uit ruim 20 gedreven professionals die verantwoordelijk zijn voor 65% van de totale inkomsten van War Child, alle fondsenwervende activiteiten in Nederland en voor de reputatie van de organisatie, zowel nationaal als in de 17 landen waar War Child actief is.

We focussen ons op het sluiten van duurzame vriendschappen want samen met onze (business) partners kunnen we het verschil maken. Naast de financiële steun helpen zij ons ook om onze kosten zo laag mogelijk te maken. Wij willen dat er zoveel mogelijk geld bij onze programma’s terecht komt, zodat er zoveel mogelijk kinderen deel kunnen nemen aan onze projecten. Daar maken wij ons hard voor. Altijd.

Jouw uitdaging

 • Ondersteuning Account Managers Partnerships & Actions bij onder andere:
  • alle facetten van sponsoring, zowel producten als diensten. Denk aan het coördineren van sponsor aanvragen, tot aan het benaderen van partners.
  • het ‘top of mind’ houden van ons lage kosten beleid binnen de gehele War Child organisatie
  • de organisatie van diverse (online) business evenementen
  • de ondersteuning & begeleiding van diverse bedrijfsacties
  • het verwerken van data in CMS-systeem
  • presentaties maken en evt. geven t.b.v. samenwerking met bedrijven intern en extern
  • business development (desk research naar potentiele partners, ondersteuning bij voorbereiding op afspraken)
  • het schrijven/ onderhouden van communicatiemiddelen bedrijven

Jouw profiel

 • Je volgt een HBO/WO opleiding (Commerciële Economie, Communicatie, HEAO, Hogere Hotelschool), bij voorkeur een derde of vierdejaars student
 • Je staat ingeschreven als student bij een Nederlandse onderwijsinstelling tijdens je gehele stage periode
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Je bent stressbestendig en creatief
 • Je werkt zelfstandig, secuur en draait je hand niet om voor administratieve taken
 • Je bent enthousiast en sociaal (ook online) en vindt het leuk om actief en betrokken te communiceren
 • Je hebt affiniteit met het werk van War Child
 • Je bent, bij voorkeur, in het bezit van een rijbewijs
 • Beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden, 4 dagen per week.

Solliciteren

We zoeken een stagiair(e) die vanaf 17 januari 2022 voor een periode van minimaal 5 maanden, 4 dagen per week ons team komt versterken. Als je bij ons stagiair(e) wordt, kun je rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken.

Je ontvangt een stagevergoeding van € 200,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast, professioneel, creatief en informeel team. Een mooie combinatie van hard werken en fun.

Stagiair(e)s bij War Child dienen ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. We stellen het op prijs als je van tevoren bij je opleiding informeert of deze stage wordt goedgekeurd. Vermeld dit graag in je brief.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag en bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen in oorlog? Upload dan je CV en motivatiebrief vóór 15 december 2021 hier:

Stagiaires bij War Child dienen ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. We stellen het op prijs als je van tevoren bij je opleiding informeert of deze stage wordt goedgekeurd. Vermeld dit graag in je brief.

Is dit niet jouw droomstage? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!

Veiligheid

War Child werkt vanuit humanitaire waarden en normen. Van mogelijke nieuwe collega’s vragen we hetzelfde. Voor War Child staat de veiligheid van de kinderen en jongeren die we steunen voorop. We bestrijden elke vorm van misbruik. Omdat we willen dat kinderen en jongeren geen enkel risico lopen komt dit uitgebreid aan bod bij de werving van nieuwe collega’s. Als onderdeel van sollicitaties vragen we daarom om referenties naar aanleiding van het Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme en een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Gelijke kansen

War Child droomt dat alle kinderen in vrede kunnen leven, wie ze ook zijn en waar ze ook opgroeien. Daarom is War Child trots dat we gelijke kansen bieden aan iedereen die met ons wil werken. We bevorderen diversiteit en willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt. War Child selecteert mogelijke nieuwe collega’s ongeacht hun gender, ras, nationaliteit, beperking, leeftijd of seksuele voorkeur.

Sollicitaties

We besteden zoveel mogelijk van onze inkomsten aan de ondersteuning van kinderen en jongeren. Daarom werken we efficiënt. Dat betekent dat we alleen sollicitaties bekijken die we via onze websites ontvangen. Mochten we een geschikte persoon vinden vóór de sluitingsdatum, verwijderen we de vacature van onze websites. Sollicitaties die we later ontvangen, kunnen we dan niet meer in behandeling nemen.