Stagiair(e) Marketing Strategie & Projects

”stage met zeer afwisselend en breed takenpakket die jou een kijkje in de keuken van een professionele en internationale organisatie geeft”

Start 1 februari 2021, minimaal 4 dagen per week voor 5 maanden.

Jij

Jij bent enthousiast. Je bent een aanpakker, met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel in woord als geschrift. Een zelfstandige student die bij een relevante maatschappelijk organisatie wil werken. Sociaal en empathisch weet jij uiteenlopende projecten of (online) events te helpen organiseren en te begeleiden. Jij hebt durf en houdt van dynamiek, zonder het overzicht te verliezen. Jij bent de nieuwe stagiair(e) Marketing Strategie & Projects bij War Child.

De afdeling

De afdeling Marketing & Fondsenwerving (MF) bestaat uit 20 gedreven marketing en fondsenwerving professionals. M&F richt zich op de segmenten bedrijven, particulieren, scholen en (online) events. Wij zijn vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten, of nog liever: 100% gesponsord. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Met de huidige maatregelen werkt iedereen op dit moment volledig vanuit huis. Het is nu nog niet te zeggen hoe dit vanaf februari zal zijn, maar War Child houd zich in ieder geval strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

Jouw uitdaging

 • Je ondersteunt de project manager bij het organiseren van uiteenlopende (online) events
 • Je helpt actief mee met het opzetten van planningen en draaiboeken, je informeert derden en treedt in contact met deelnemers, gasten en partners
 • Je doet onderzoek of signaleert fondsenwervende kansen die voor War Child interessant kunnen zijn en speelt hier proactief op in door ideeën aan te dragen
 • Je bent aanwezig bij (online) events om War Child te vertegenwoordigen of activiteiten te coördineren
 • Je werkt mee aan het administratief verwerken en structureren van informatie.

Jouw Profiel

 • Je volgt minimaal een HBO opleiding. (bv. Marketing, Event Managent, Hotelschool, Leisure Management etc)
 • Je staat ingeschreven als student bij een Nederlandse onderwijsinstelling tijdens je gehele stage periode
 • Je bent student in (voor)laatste jaar van een relevante opleiding
 • Je bent enthousiast en sociaal (ook online) en vindt het leuk om actief en betrokken te communiceren
 • Je werkt zelfstandig, secuur en draait je hand niet om voor administratieve taken
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je hebt affiniteit met het werk van War Child
 • Beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

De organisatie

Het imago dat War Child extern uitdraagt is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Op het hoofdkantoor van War Child werken zo’n 100 betaalde krachten en rond de 10 stagiair(e)s en 12 vaste kantoorvrijwilligers. Op dit moment werken wij volgens de COVID-19 maatregelen, wat betekend dat we vooralsnog voornamelijk vanuit huis werken.

Solliciteren

We zoeken een stagiair(e) die rond 1 februari 2021 start om minimaal 5 maanden ons team te versterken, minimaal 4 dagen per week. Je kunt rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken.

Je ontvangt een stagevergoeding van € 200,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast en informeel team.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Upload dan hier je CV en motivatiebrief vóór 20 december 2020.

Stagiaires bij War Child dienen ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. We stellen het op prijs als je van tevoren bij je opleiding informeert of deze stage wordt goedgekeurd. Vermeldt dit graag in je brief.

Is dit niet jouw droomstage? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures.

Moreover, the accepted candidates will be required to state their commitment/ intent to be aware, consider and adhere to the minimum standards applicable in development and humanitarian settings, such as humanitarian values and principles, Sphere Humanitarian Charter, Standards in the Humanitarian Standards Partnership, Core Humanitarian Standard, International Humanitarian Law, Code of Conduct for the International Red Cross and Red Crescent Movement and Non-Governmental Organizations (NGOs) in Disaster Relief and IASC Six Core Principles Relating to Sexual Exploitation and Abuse.

Disclaimer

 • Indien we voor de genoemde sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden, kan het zijn dat we de vacature eerder dan de vermelde sluitingsdatum van onze website verwijderen. Reacties die na sluitingsdatum binnenkomen, nemen we dan helaas niet meer in behandeling.
 • De sluitingsdatum kan verlengd worden tijdens ons selectieproces. Indien je nog niets van ons vernomen hebt, nemen we je sollicitatie mee in de verlengde procedure.
 • Alleen sollicitaties die via onze website binnenkomen, worden in behandeling genomen.