Stagiair(e) Acties, Events & Vrijwilligers

”een zeer afwisselend en breed takenpakket die een kijkje geeft in de keuken van een professionele internationale NGO’

Start (in overleg): tussen 15 januari en 1 februari 2020 voor minimaal 5 maanden (4 dagen per week)

Jij

Bent een enthousiaste aanpakker met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel in woord als geschrift weet je mensen aan je te binden. Een zelfstandige team-player die, samen met vrijwilligers, evenementen tot een succes maakt. Sociaal en empathisch weet jij uiteenlopende acties te begeleiden. Jij hebt durf en houdt van dynamiek, zonder het overzicht te verliezen. Wij zoeken jou!

Wij

De afdeling Marketing & Fondsenwerving (M&F) is verantwoordelijk voor 65% van de totale inkomsten van War Child, richt zich op communicatie- en activiteiten in Nederland en bewaakt de reputatie van de organisatie, zowel nationaal als in de landen waar War Child actief is. M&F richt zich op de segmenten bedrijven, particulieren, kinderen & scholen en events. Wij zijn vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer.

Jouw uitdaging

 • (Pro)actief contact houden met, het adviseren en informeren van de organisatoren van acties of events (schriftelijk, mondeling of persoonlijk)
 • Samenwerken met vrijwilligers en ondersteunen bij de vrijwilligerscoördinatie
 • Ondersteunen van het Actie Team bij het organiseren van uiteenlopende acties of events
 • Signaleren van acties en fondsenwerving kansen die voor War Child extra interessant kunnen zijn en hier proactief op inspelen door ideeën aan te dragen
 • Bijwonen van acties en events om War Child te vertegenwoordigen of activiteiten te coördineren
 • Zorg dragen voor de administratieve verwerking van informatie in ons CMS-systeem

Jouw profiel

 • (Voor)laatste jaar HBO student (bijv. Marketing, Communicatie, Hotelschool, Event- of Leisure Management etc.)
 • Jij staat ingeschreven als student bij een Nederlandse onderwijsinstelling tijdens je gehele stage periode
 • Enthousiast en sociaal (ook online) en vindt het leuk om actief en betrokken te communiceren
 • Zelfstandig, secuur en draait je hand niet om voor administratieve taken
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Stressbestendig en creatief
 • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
 • Affiniteit met het werk van War Child
 • Beschikbaar voor een periode van minimaal 5-6 maanden, 4 dagen per week.

Solliciteren

We zoeken een stagiair(e) die tussen 15 januari en 1 februari 2020 start om minimaal 5 maanden ons team te versterken, vier dagen per week. Je kunt rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken. Je ontvangt een stagevergoeding van € 200,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast en informeel team.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen in oorlog? Reageer dan vóór 15 januari 2020 (LET OP: reageer zsm, deze vacature kan eerder gesloten worden!)

Stagiaires bij War Child dienen ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. We stellen het op prijs als je van tevoren bij je opleiding informeert of deze stage wordt goedgekeurd. Vermeld dit graag in je brief.

Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures.