Stagiar(e) Team HR - zomerstage

Wie zijn wij

War Child Nederland bestaat uit ruim 50 gedreven professionals die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de inkomsten van War Child Global, alle fondsenwervende activiteiten in Nederland en voor de positionering en reputatie van de organisatie.

Krijg jij energie van het structureren en verzamelen van data? Durf jij het aan om samen met ons een nieuw HR systeem te implementeren? Wil jij jouw enthousiasme gebruiken om met ons mee te denken over verschillende processen? En doe je dit allemaal met energieke en sociale skills? Dan zoeken wij jou!

Als stagiair(e) maak je deel uit van het HR team Nederland op ons kantoor in Amsterdam. Het team bestaat uit 2 gedreven professionals die verantwoordelijk zijn voor de HR binnen team War Child Nederland.

Als HR team staan wij nu voor de uitdaging van het implementeren van een nieuw HR systeem. Als HR Data Stagiair(e) bij War Child Nederland speel je een cruciale rol in de implementatie van ons nieuwe HR-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, organiseren en invoeren van HR-gerelateerde data in het systeem. Deze functie vereist een nauwkeurige en administratieve aanpak, aangezien je ervoor zorgt dat alle informatie correct en up-to-date is.

Jouw uitdaging

Ondersteuning van het HR-team bij:

 • Verzamelen en organiseren van HR-gerelateerde data
 • Invoeren van data in het nieuwe HR-systeem
 • Zorgen voor nauwkeurigheid en consistentie in alle gegevens
 • Samenwerken met het HR-team om de implementatie soepel te laten verlopen
 • Meedenken over nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten van het systeem

Jouw profiel

 • Student in een relevante studierichting, zoals HRM, Bedrijfskunde of Data Science
 • Affiniteit met HR-processen en systemen
 • Uitstekende administratieve vaardigheden en oog voor detail
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamgerichte instelling
 • Proactief en in staat om zelfstandig te werken
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen

Wat wij bieden

Je ontvangt een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast, professioneel, creatief en informeel team. Een mooie combinatie van hard werken en fun.

Stagiair(e)s bij War Child dienen ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. We stellen het op prijs als je van tevoren bij je opleiding informeert of deze stage wordt goedgekeurd. Vermeld dit graag in je brief.

Onze organisatie

War Child Nederland is een dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en waar veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child Nederland extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het kantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. War Child Nederland besteedt zoveel mogelijk budget aan het helpen van kinderen in oorlog en doet er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn op het niveau van de Nederlandse NGO sector. Het kantoor is gevestigd in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer. Momenteel werken we in een hybride vorm, met de combinatie van thuis en op kantoor.

Solliciteren


Wij nodigen je uit om zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór 30 mei te solliciteren via de onderstaande knop:

Is dit niet jouw droomstage? Steun War Child Nederland door deze vacature te delen met je netwerk!

Veiligheid

War Child werkt vanuit humanitaire waarden en normen. Van mogelijke nieuwe collega’s vragen we hetzelfde. Voor War Child staat de veiligheid van de kinderen en jongeren die we steunen voorop. We bestrijden elke vorm van misbruik. Omdat we willen dat kinderen en jongeren geen enkel risico lopen komt dit uitgebreid aan bod bij de werving van nieuwe collega’s. Als onderdeel van sollicitaties vragen we daarom om referenties naar aanleiding van het Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme en een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Gelijke kansen

War Child droomt dat alle kinderen in vrede kunnen leven, wie ze ook zijn en waar ze ook opgroeien. Daarom is War Child trots dat we gelijke kansen bieden aan iedereen die met ons wil werken. We bevorderen diversiteit en willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt. War Child selecteert mogelijke nieuwe collega’s ongeacht hun gender, ras, nationaliteit, beperking, leeftijd of seksuele voorkeur.

Sollicitaties

We besteden zoveel mogelijk van onze inkomsten aan de ondersteuning van kinderen en jongeren. Daarom werken we efficiënt. Dat betekent dat we alleen sollicitaties bekijken die we via onze websites ontvangen. Mochten we een geschikte persoon vinden vóór de sluitingsdatum, verwijderen we de vacature van onze websites. Sollicitaties die we later ontvangen, kunnen we dan niet meer in behandeling nemen.