Split-A-Gift

Als bedrijf willen jullie natuurlijk iets betekenen voor de maatschappij, een verschil maken. Hebben jullie binnenkort iets te vieren, bijvoorbeeld een jubileum, pensionering of wil je actie ondernemen voor War Child? Dan ben je bij Split-A-Gift op het juiste adres.


Waarom Split-A-Gift?

Iets op een unieke manier bijdragen aan de maatschappij, dat was het doel van Ann Sieradzki en Jetty Léons. Zo werd in juli 2015 Split-A-Gift geboren, het enige online platform in Europa dat het op een gemakkelijke, veilige en transparante manier mogelijk maakt een percentage van je cadeaugeld te delen met een goed doel van het platform. Want ja, bij Split-A-Gift komt een cadeau in de vorm van geld! Bijna iedereen heeft wel iets te geven, zelfs al is het maar een klein beetje, aldus Jetty. Ann voegt hieraan toe: “ons doel is om een unieke manier van geven te initiëren, iets dat iedereen aanspreekt. Het is een geweldig tool, dat het voor bijvoorbeeld bedrijven heel gemakkelijk maakt om bij een jubileum of pensionering èn iets te doneren aan War Child, maar ook iets te geven aan het bedrijf of persoon in kwestie. Maar natuurlijk kan het ook voor allerlei andere gebeurtenissen gebruikt worden, zoals een geboorte of verjaardag.” Een prachtige manier om iets voor jezelf te vragen, maar ook te kunnen delen met kinderen, die het zo nodig hebben. Vanzelfsprekend kun je via Split-A-Gift ook 100%  aan War Child doneren.

Daarom Split-A-Gift!

 “Wij vinden het geweldig dat War Child, dat zoveel goeds doet voor kinderen in nood, vanaf het begin op ons platform staat. Samen de oorlog uit een kind halen is natuurlijk iets dat ook ons zo nauw aan het hart ligt. Wij hopen dan ook dat we met ons concept werkelijk een positief verschil kunnen maken!”

Ben je benieuwd? Ga dan naar Split-A-Gift en kies voor War Child!