SMS

Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de sms-actie.


Artikel 1 Algemeen

 1. Deze actie is georganiseerd voor deelnemers van 18 jaar of ouder, woonachtig in Nederland.
 2. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden. Deelname aan de actie houdt de aanvaarding in van de actievoorwaarden zonder enig voorbehoud.
 3. WARCHILD behoudt zich het recht voor de actie voortijdig te beëindigen dan wel te verlengen. 
 4. Aan deze actie zijn naast de kosten voor het versturen van de sms en de donatiegelden geen andere kosten verbonden. 
 5. Afmelden voor deze dienst is niet nodig omdat het een eenmalige dienst betreft.

 

Artikel 2 Spelregels

 1. Deelnemen aan de sms-actie, waarbij donatie gedaan wordt aan War Child, kan door een sms met de tekst 'WARCHILD' te sturen naar 4333. Als reactie ontvangt de deelnemer een sms. Met deze sms zal eenmalig een bedrag van € 3,- bij de eerstvolgende telefoonrekening van de deelnemer worden opgeteld of direct worden afgeschreven van het prepaid beltegoed.
 2. De kosten van deze eenmalige sms-dienst zijn € 3,- per ontvangen bericht, exclusief de telefoonkosten.
 3. Dit is geen abonnementsdienst. Ben je jonger dan 18? Vraag dan toestemming aan je ouders.
 4. Deze dienst is geschikt voor alle mobiele toestellen.
 5. Voor het uitvoeren van deze dienst werkt War Child samen met GEEF-MOBIEL, een onderdeel van VFI, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.
 6. Het bedrag wordt rechtstreeks aan War Child afgedragen, die de opbrengsten besteedt aan de hulp aan kinderen die slachtoffer zijn van gewapende conflicten. De opbrengsten voor War Child zijn als volgt: uw donatie incl. btw minus de kosten van de operators incl. btw (= +/- 12 %).
 7. Deze dienst voldoet aan de Sms Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.


Artikel 3 Gebruik gegevens

 1. Alle gegevens die War Child verkrijgt in het kader van deze actie worden opgenomen in een gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.
 2. De gegevens worden verzameld ten behoeve van War Child. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.
 3. War Child zal deelnemers mogelijk benaderen via het voor het sms'en gebruikte telefoonnummer om te bedanken voor de gegeven bijdrage, meer uitleg te geven over de actie en het werk van War Child of verdere donatiemogelijkheden te bespreken. Omdat je War Child een sms hebt gestuurd en daarom financieel gesteund hebt, mogen wij je telefonisch benaderen, ook al sta je met je mobiele nummer in het Bel-me-niet Register ingeschreven. Stel je er geen prijs op om door War Child op de hoogte te worden gehouden of gebeld te worden? Mail ons je telefoonnummer: info@warchild.nl. Dan halen we je uit ons systeem.