Air Miles inwisselen voor kinderen in oorlog

Met het inwisselen van jouw Air Miles kunnen wij kinderen een veilige plek en onderwijs bieden en hen met psychosociale steun helpen hun nare oorlogservaringen te verwerken. Vergroot de waarde van je Air Miles door ze te doneren voor steun aan kinderen in oorlog.
Burundian girl refugee in DR Congo - War Child Holland

Geef met jouw Air Miles kinderen in oorlog een toekomst cadeau

Foto: War Child UK

Kinderen in oorlog hebben jouw Air Miles nodig

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Ze hebben het recht op te groeien in vrede. Zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in een veilige omgeving. Te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede.

Steun kinderen in oorlog met je Air Miles

Wil jij je Air Miles doneren voor een veilige plek, onderwijs en psychosociale hulp voor kinderen in conflictgebieden? Voor 1.600 Air Miles kunnen wij een kind een maand lang steunen. Zo bouwen we samen aan een veilige toekomst voor kinderen in oorlog!

Sri Lanka - girl looks into camera - War Child

Meisje in Sri Lanka doet mee aan onze programma's op een veilige plek

Foto: War Child

Vluchtelingen uit het door geweld overheerse Eritrea

Yonas (14) en zijn broertje vluchtten naar Nederland en doen hier mee met ons TeamUp-programma

Foto: War Child

Waarom je Air Miles doneren aan War Child?

Wij zetten ons al een kwart eeuw in voor kinderen die opgroeien met de pijn, verdriet en de onzekerheid die oorlog met zich meebrengt. Dit doen wij wereldwijd. Hier zien wij elke dag de ongelooflijke veerkracht van kinderen. Dat kinderen - met de juiste hulp - sterker zijn dan oorlog, dat is voor ons een feit. Maar makkelijk is anders. Loskomen van oorlog, dat vraagt nogal wat van kinderen. Ze hebben een oma, een ouder of hun beste vriendje verloren. Herinneringen aan geweld zijn hardnekkig, waardoor het moeilijk is om mensen te vertrouwen. Net als concentreren. Of in slaap vallen.

Een kind uit de oorlog halen is één – maar daarmee heb je de oorlog nog niet uit het kind. Wij weten hoe dat moet. Uit ervaring én uit onderzoek. Zo weten we zeker dat wat wij doen, werkt.

Met jouw Air Miles steun je onze missie voor kinderen in oorlog. Dankjewel voor je hulp!