Save the date: 30 oktober

Als je samen de oorlog uit een kind wil halen, moet je wel af en toe bij elkaar komen. Tijdens de Business Friends Events van War Child is er ruimte voor netwerken, kritische noten en om elkaar te motiveren. Zo heeft iedereen er voordeel bij om Business Friend te zijn. U als ondernemer, uw medewerkers, War Child, en – niet in de laatste plaats – de kinderen die we samen helpen. Afgelopen maart was er weer een goedbezocht event, op het nieuwe hoofdkantoor. Op 30 oktober 2014 is het volgende Business Friends Event. Dus: Save the Date!

Een nieuw hoofdkantoor, een nieuw Business Friend Event. Op 20 maart kwamen dertig ondernemers die War Child een warm hart toedragen bij elkaar voor een inspirerende middag.

War Child directeur Bernard Uyttendaele hield een pakkend welkomstwoord, waarna de Business Friends persoonlijk kennismaakten met ons werk. Zo deed onze programmamedewerkster Elise Griede twee energieke oefeningen die we ook met de kinderen in onze projecten doen. 

Met de stemming erin, was het tijd voor wat meer diepgang. Communicatiemedewerkster Ilma Kramer hield een videopresentatie over het War Child programma in Libanon, met een indrukwekkende bijdrage van BZT-presentatrice en War Child ambassadeur Jetske van den Elsen.  

Natuurlijk was er ook plek voor actie! Actiecoordinator Nadia van der Vlies riep de aanwezigen op om hun Business Friendship meer invulling te geven door samen met de medewerkers in actie te komen en nog meer oorlogskinderen te helpen. Daaraan gaven velen gehoor: van inschrijvingen voor de Dam tot Damloop tot interesse in de Kili-Challenge

De middag werd afgesloten met een kort interview met Business Friend Theo Stijsiger van IT4Kids. Hij riep de aanwezigen op hun oude ict-apparatuur te doneren aan War Child. Wilt u uw oude ict-apparatuur doneren aan War Child, neem dan contact op met Theo@it4kids.nl.

Met een gezellige borrel en een heuse stoelmassage door War Child vrijwilliger Guido Siebers was het Business Friend Event van 20 maart een geslaagde, informatieve en ontspannende middag. Een aantal reacties van aanwezige ondernemers:

"Erg leuk om op deze wijze kennis te maken met War Child en andere Business Friends. De indrukwekkende verhalen in combinatie met het 'live' ervaren van het War Child programma was erg interessant. En leuk om op deze manier te netwerken met eensgestemde ondernemers, die ook een hart hebben voor oorlogskinderen! Ik kom volgende keer zeker weer." - Valerie Ballieux, Montblanc Digital Producions

"Wanneer je vanuit de informatie en filmpjes van War Child de pakkende ervaringen uit het veld ziet, weet je direct weer waarom je als Business Friend een bijdrage levert en wordt je nog meer geïnspireerd om een bijdrage te leveren! Het voelt niet alleen alsof je Business Friend van War Child bent, maar ook van elkaar!" - Theo Stijsiger, IT4Kids 

Kom ook!
Het volgende Business Friend Event is op 30 oktober 2014, en u bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. U kunt medewerkers meenemen, uw partner of een zakenrelatie: het Business Friend Event draait vooral om netwerken! Wilt u op deze bijeenkomst informatie over een specifiek onderdeel of thema van ons werk, stuur dan even een e-mailtje naar emma.wille@warchild.nl. Samen halen we de oorlog uit een kind. Tot 30 oktober!