Save the date

Als je samen de oorlog uit een kind wil halen, moet je wel af en toe bij elkaar komen. Tijdens het halfjaarlijkse Business Friends Event is er ruimte voor netwerken, kritische noten en om elkaar te motiveren. Zo heeft iedereen er voordeel bij om Business Friend te zijn. U als ondernemer, de medewerkers van het bedrijf, War Child als organisatie, en – niet in de laatste plaats – de kinderen die we samen helpen. Op 20 maart 2014 is het volgende Business Friends Event in het nieuwe hoofdkantoor van War Child. Dus: Save the Date!

Het vorige Business Friend Event op 10 oktober bij House Of Performance was een groot succes. Niet alleen vanwege de opkomst (er waren 35 Business Friends), maar juist vanwege de bereidheid om kennis te delen en met elkaar in contact te komen.

Building Skills Changing Futures
Annet IJff, hoofd programma’s van War Child, vertelde over het werk dat wordt verricht in Noord-Oeganda. Ze gaf een update over het door jullie gesteunde project ‘Building Skills Changing Futures’

Verantwoord en Betrokken Ondernemen
Tijdens het Business Friend Event is er alle ruimte om ervaringen te delen. Het zijn ten slotte allemaal ondernemers bij elkaar, die van elkaar kunnen en willen leren. Zo gaf Lisette Wegman van Bureau WElle tijdens de laatste bijeenkomst advies over Maatschappelijk Verantwoord- en Betrokken Ondernemen. Er hoe u dit kunt toepassen in uw werk.

Wim Meijer van Solid Professionals lichtte toe over hoe zijn onderneming aan MVO doet. “We helpen War Child met recruitment van nieuw personeel. En natuurlijk bestellen wij ieder jaar chocoladeletters bij Jip waarvan een gedeelte van de opbrengst naar War Child toe gaat.”

Gonnie Petstra van XCiting rende samen met twee collega’s de Dam tot Damloop voor War Child. “Met zestien kilometer hardlopen haalden wij 800 euro op voor oorlogskinderen.”

Waardevol en gezellig
“Het was een mooie gelegenheid om direct van War Child te horen waar ze op dit moment mee bezig zijn,” zegt Wim Meijer van Solid Professionals. “Het was leuk om de andere Business Friends te ontmoeten en te horen wat zij doen. Het was een waardevolle en gezellige middag.”

Norman Cools van VWS Export – Import of Flowerbulbs BV merkte dat alle Business Friends erg gedreven waren. “Ze hadden diverse mooie en praktische ideeën om hun Business Friendship nog beter uit te dragen naar buiten. Ik heb er veel van opgestoken en goed kunnen netwerken. Met elkaar, voor elkaar!”

Save the date
Heb je dit event gemist maar wil je graag de verhalen van andere Business Friends horen en weten wat er bij War Child speelt? Het volgende Business Friend Event staat al gepland, dus SAVE THE DATE: donderdag 20 maart 2014 van ca. 16.00 uur tot 19.00 uur. Locatie: het nieuwe War Child kantoor.

Introducee
Neem een introducee mee naar het event. Zo kun je iemand uit je netwerk ook inspireren met het werk van War Child en kunnen we met elkaar ons Business Friend netwerk uitbreiden. Natuurlijk met als doel: nog meer oorlogskinderen helpen.

Je kunt je nu alvast aanmelden door te mailen naar businessfriend@warchild.nl