Wereldberoemde street artist Seth maakt werk in War Child Playground

Woensdag 10 januari is de wereldberoemde street artist Seth te gast bij War Child in Amsterdam om een muurschildering aan te brengen in onze nieuwe trainingsruimte, genaamd de Playground.

War Child is ontzettend trots dat wij met zo’n grote kunstenaar kunnen samenwerken. Het is heel bijzonder dat Seth voor ons gekozen heeft om dit – geheel belangeloos! – te doen.
Wij willen jullie graag uitnodigen om langs te komen, te filmen en / of foto’s te maken en eventueel in gesprek te gaan met Seth.

Woensdag 10 januari 2018
Kantoor War Child
Helmholtzstraat 61-G, Amsterdam
Vanaf 14.00 uur

Seth Globe-painter

Seth (echte naam Julien Malland) is één van de meest toonaangevende street artists van dit moment. War Child voelt een enorme connectie met zijn werk omdat hij kinderen op een heel krachtige en positieve manier weet te portretteren in zijn werk. Toen wij hem benaderden met dit verzoek, zei hij meteen volmondig ja. Hij doet dit geheel belangeloos. Meer info over Seth via zijn website & instagram.

De Playground

War Childs Playground is een gymzaalachtige locatie die we voornamelijk inzetten om ons werk met Syrische kinderen en andere lokale hulpprogramma’s te faciliteren. Zo vinden er onder andere trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten, (pers)presentaties, concerten, lezingen e.d. in de Playground plaats. Vele partijen hebben belangeloos meegewerkt om deze locatie tegen de laagst mogelijke kosten te realiseren.

Zodra de muurschildering af is hebben wij ook foto’s beschikbaar van het eindresultaat en een timelapse van het hele schilderproces.

Bij interesse kun je contact opnemen met persvoorlichter Peter Schouten.