Marco Borsato maakt nieuwe ambassadeur War Child bekend

Amsterdam, 26 januari 2016, 12.30 uurOp woensdagmiddag 3 februari maakt War Child-ambassadeur Marco Borsato in Nationale Opera & Ballet bekend wie zijn nieuwe collega-ambassadeur wordt. Al 18 jaar geeft Marco als ambassadeur geheel belangeloos kinderen uit conflictgebieden een stem. War Child is ongelooflijk trots op deze betrokken ambassadeur.

Marco: “War Child bestaat 20 jaar. Zelden is ons gevoel zo dubbel geweest. We zijn trots, maar bezorgd. Vol nieuwe plannen, maar altijd hopend dat ze ooit de prullenbak in kunnen. We zijn jarig, maar dat is geen reden voor feest want oorlog vernietigt nog dagelijks de levens van miljoenen kinderen.”

De komende jaren wil War Child nog meer kinderen nog beter helpen in de twaalf landen waarin zij werkt. Want het werk van War Child is meer dan ooit hard nodig. Bijna 250 miljoen kinderen leven en groeien op in oorlogsgebied. De ambassadeurs zijn van onschatbare waarde om aandacht te vragen voor het werk van War Child. Bovendien betrekken zijn via hun verhaal hun vrienden en volgers bij het lot van oorlogskinderen.

-----------------------------------------

Noot voor redacties (niet voor publicatie):

Naast Marco Borsato zijn momenteel Guus Meeuwis (musicalambassadeur), Michaela DePrince (ambassadeur) en Victor Reinier (actie-ambassadeur) al verbonden aan War Child. Daarnaast heeft War Child veel Famous Friends die voor de organisatie in actie komen.

U bent van harte uitgenodigd bij de bekendmaking aanwezig te zijn. Aanmelden is verplicht en kan via peter.schouten@warchild.nl & 06 48 13 97 66

Programma:

13.30 uur                            Ontvangst media
13.45 uur                            Start perspresentatie
14.15 - 15.00 uur                Mogelijkheid tot vragen stellen aan Marco en nieuwe ambassadeur

Adres:

Nationale Opera & Ballet
Amstel 3 te Amsterdam