Peace Sessions Festival

Op 21 september - de Internationale Dag van de Vrede - organiseren wij het Peace Sessions Festival op het strand van Den Haag. Vier samen met ons de vrede: ontmoet onze ambassadeurs, ontdek alles over ons werk en ervaar de activiteiten die wij met kinderen doen.
Peace Sessions Festival

Zien wij jou tijdens ons Peace Sessions Festival op 21 september?

Foto: War Child

Peace Sessions Festival

Met jouw steun kunnen we kinderen in oorlog helpen. Daar willen we je eens uitgebreid voor bedanken. Daarom organiseren we het Peace Sessions Festival in strandpaviljoen De Staat in Den Haag. Ervaar je met je familie en vrienden wat wij doen voor kinderen in oorlog.

In drie verschillende tenten dompelen we je onder in de wereld van War Child. Zo ga je met Marco Borsato mee op reis door 21 jaar War Child, laat je je meevoeren door het indrukwekkende oorlogsverhaal van Zoni Weisz en krijg je een idee hoe het is om te werken in een conflictgebied tijdens een Security Training. Ondertussen geniet je met je voeten in het zand van een spetterend optreden van de finalisten van onze Jij&Ik tv-show!

Uiteraard vergeten we tijdens dit festival de kinderen niet. Zij kunnen hun eigen vlieger maken, trommelen op een djembé, chillen met YouTuber Quinsding of dansen in onze Silent Disco. En wat dacht je van een potje bubbelvoetbal of een graffiti maken op het strand? Kortom: genoeg te doen voor iedereen! Meer over het programma

Zet in je agenda

Datum: 21 september 2019
Tijd: 12:30 – 18:00 uur
Locatie: Strandpaviljoen - De Staat in Den Haag
Tickets: € 7,50* per ticket voor volwassenen (incl. 2 drankjes)

Dit evenement is voor alle leeftijden, dus neem je kinderen vooral mee. En ze krijgen nog gratis toegang ook. Snelle beslissers worden beloond. Tot 14 juli betaal je slechts € 5,- per ticket.

*Het is ons gelukt om weer bijna alles gesponsord voor elkaar te krijgen. Maar niet alles. Daarom vragen we een kleine bijdrage voor het festival.

Peace Sessions Festival

Strandpaviljoen De Staat in Den Haag

Foto: De Staat

Peace Sessions Festival

Kom op 21 september de vrede vieren met War Child

Foto: Onbekend

Peace Sessions Expert

Dit jaar is een belangrijk jaar voor kinderen in oorlog. Op 8 oktober komen leiders uit de hele wereld namelijk bijeen om te spreken over het belang van psychosociale steun op de ‘Global Ministerial Conference on Mental Health’. Vanwege onze jarenlange expertise op dit gebied spelen we een prominente rol op deze conferentie.

Peace Sessions Festival

Zien wij jou tijdens ons Peace Sessions Festival op 21 september 2019?

Foto: Anthony Delanoix

Peace Sessions Festival

War Child Peace Sessions Festival aan het strand in Den Haag

Foto: Adi Rahman

Expert vanuit de hele wereld

Daarom organiseren op 20 september - de dag vóór het Peace Sessions Festival - de Peace Sessions Expert over psychosociale steun. Experts van over de hele wereld, journalisten, beleidsmakers en geïnteresseerden maken samen met ons concrete aanbevelingen voor de wereldtop. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het op 8 oktober niet alleen bij praten blijft. Geïnteresseerden zijn meer dan welkom. Lees hier meer over deze expert sessie

Peace Sessions Festival is onderdeel van het Just Peace weekend

Just Peace partner

Just Peace

Just Peace verbindt onderwijsinstellingen, cultuurinstellingen, internationale organisaties en NGO's die zich in Den Haag bezig houden met het werken aan, en onder de aandacht brengen van vrede en recht.

naar website