Johnny's Peace Concert voor War Child

Donderdag 6 oktober - 19.00 uur - War Child hoofdkantoor

Wil jij er bij zijn?

Dat kan! Doneer €68 aan War Child, waarmee je direct 1 oorlogskind helpt. De volledige opbrengst gaat naar de hulp aan oorlogskinderen.

Drankjes en hapjes zijn inbegrepen

Onder de aanmeldingen verloten we drie VIP tickets (diner met de bands en front row bij het concert) en een limited edition van het Dutch DJs boek!

Wees snel, want plekken zijn beperkt. Bestel je tickets nu!

Johnny's Peace Concert voor War Child

Een intiem en uniek akoestisch concert, georganiseerd door Johnny, een gedreven War Child medewerker, die hiermee zijn 10-jarig jubileum als medewerker van War Child viert. Met twee talentvolle Nederlandse bands: Causes en Jack and the Weatherman. En we sluiten af met een klapper...een vette DJ Set van niemand minder dan DJ Roog!

Waarom?
Omdat miljoenen kinderen wereldwijd zouden wensen dat er vrede was. Zodat ze niet geconfronteerd hoeven te worden met de gevolgen van oorlog. En ze gewoon kind kunnen zijn met dromen voor de toekomst. War Child helpt, maar kan het niet alleen. Met de opbrengst van dit concert kan War Child minimaal 200 kinderen een betere toekomst bieden.

Waar?
Dit exclusieve concert vind plaats op donderdag 6 oktober 2016, vanaf 19.00 uur, op de beste locatie om de vrede te vieren: het War Child hoofdkantoor in Amsterdam. Een bijzonder concert voor slechts 200 mensen. Met heerlijke hapjes en lekkere drankjes. Alles zit erbij!

100% gesponsord

Dankzij verschillende sponsoren word dit concert 100% gesponsord tot stand gebracht. Hier zijn wij bijzonder trots op.

Geniet samen met ons van de wijntjes van Zomerliefde.nl en smul mee van heerlijke hapjes, terwijl je geniet van de artiesten die allemaal belangeloos optreden. 

Wil je weten wie het Johnny's Peace Concert voor War Child nog meer mede mogelijk maken? Neem dan een kijkje op onze sponsorpagina.

Welke artiesten treden op?

Wat dacht je van een akoestisch optreden van Causes? Vergezeld door Jack and The Weatherman. Afgesloten met een vette DJ Set van DJ Roog (drie jaar achter elkaar uitgeroepen tot Number 1 House DJ of Holland, door Bassic Groove Magazine).

Maak nu ook kans op het nieuwe album van Causes 'Under Bridges That You Built for Me' die op de avond persoonlijk voor je gesigneerde wordt!

Causes

Jack and the Weatherman

Door wie?

Door een bewogen War Child medewerker, Johnny Lulofs, die volledig in zijn eigen tijd, dit bijzondere PEACE concert opzet. 100% gesponsord dankzij verschillende sponsoren en de vrijwillige hulp van vele collega's.

Waarom?
Van dichtbij heeft hij gezien wat oorlog met kinderen doet. Hij kreeg de kans om dit coole PEACE concert neer te zetten en hoopt er samen met jullie een enorm succes van te maken en zo veel mogelijk oorlogskinderen te helpen.

“Toen Johnny van War Child ons benaderde om op te komen treden, zeiden we natuurlijk meteen ja! Kinderen horen nu eenmaal niet thuis in oorlog. Nooit!”

Jack and The Weatherman