Partner van War Child

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Toch kampen over de hele wereld miljoenen kinderen met de gevolgen van gewapend conflict. Bang. Boos. Opgejaagd. War Child helpt deze kinderen. Zodat ze zich veilig en met vertrouwen kunnen ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen. En later een vreedzaam bestaan kunnen opbouwen. Zonder geweld.

The Power of Friendship

Vriendschap geeft zekerheid. Kracht. Voor oorlogskinderen zijn vrienden dan ook van enorm belang. War Child biedt hen die vriendschap. Door zoveel mogelijk mensen en middelen te activeren. Om deze kinderen scholing, veiligheid en psychosociale hulp te kunnen bieden. Daar hebben we de hulp van anderen hard bij nodig. Ook van bedrijven. Ook van u.

Word Partner

Als Partner van War Child geeft u oorlogskinderen direct uitzicht op een beter bestaan. Met uw steun kunnen wij onze programma’s uitbreiden en meer kinderen helpen. Daar heeft ook u voordeel bij. Een partnership komt van twee kanten, vindt War Child. Wij vullen deze partnership dan ook graag, samen met u, zo waardevol mogelijk in. Lees meer over de voordelen voor uw bedrijf.

Zo steunt u War Child:

Financiële Sponsoring

Oorlogskinderen helpen kost geld. Uw bedrijf kan het bereik van War Child vergroten met een structurele financiële bijdrage. Maak uitbreiding van de projecten mogelijk, en geef nieuwe projecten een kans. Word sponsor van War Child.
- Lees meer over Business Partnership en de voordelen voor uw bedrijf.
- Lees meer over ons programma voor Business Friends.
Doneer direct.
- Of neem contact op, via de gegevens rechts op deze pagina. 

Business Ambassadors Network

Ook op persoonlijke titel kunt u zich professioneel inzetten voor War Child. Door toe te treden tot ons Business Ambassadors Network. Dit netwerk van kopstukken uit het bedrijfsleven levert op eigen wijze een bijdrage aan de doelstellingen van War Child. Lees meer

In Natura

Papier, reclamespots, ons computernetwerk: 100% gesponsord. War Child houdt de kosten zo laag mogelijk om zoveel mogelijk oorlogskinderen te kunnen helpen. We kijken dan ook graag samen met u welke producten of diensten van uw bedrijf hieraan kunnen bijdragen. En waar War Child op dit moment naar op zoek is. Lees meer

Acties en Evenementen

Maak uw medewerkers bewust van het werk van War Child, en zorg ervoor dat ze trots zijn op de samenwerking. Organiseer een actie! War Child denkt graag met u mee over de organisatie van uw kick-off, teambuilding, personeelsuitje of ander bedrijfsevenement. Lees meer

Eigen initiatief

War Child zou War Child niet zijn als we niet open zouden staan voor nieuwe en creatieve initiatieven. Innovatie zit in ons DNA. En goede ideeën voeren we uit. Dus ook als ze van u komen. Hoe? Dat bepalen we samen. We blijven partners.
Neem contact met ons op via de gegevens rechts op deze pagina.