War Child workshops in het Airborne Museum

02 februari 2015
Kom op 18 of 25 februari naar het Airborne Museum in Arnhem. War Child organiseert samen met het museum workshops voor kinderen. In de workshops kun je meedoen aan activiteiten die War Child ook met kinderen in oorlogslanden doet.

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar en ben jij ook zo benieuwd naar de activiteiten die War Child met kinderen in oorlogslanden doet? Doe dan mee aan de workshops in het Airborne Museum. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom.

Luister, kijk en doe mee

Tijdens de workshops kom je te weten wat War Child eigenlijk doet. Maar ook wat het verschil is tussen kinderen die in vrede leven en kinderen die in landen wonen waar het oorlog is. Luister en kijk naar de verhalen van oorlogskinderen.

Spelletjes

Nadat je alles te weten bent gekomen over War Child, is het tijd voor de activiteiten. Je leert allerlei spelletjes die War Child met oorlogskinderen doet. Kinderen die oorlog van dichtbij hebben meegemaakt zijn vaak bang en in de war door alles wat ze gezien en meegemaakt hebben. Door creatieve activiteiten te doen kunnen ze hun angst en verdriet even vergeten en worden ze sterker.

Meedoen aan de workshops kan op woensdag 18 februari vanaf 13:30 uur en woensdag 25 februari vanaf 13.30 uur. Je hoeft je niet in te schrijven. Een kaartje voor kinderen kost €4,50 en elk tweede kind ontvangt in de voorjaarsvakantie gratis entree.