War Child speelt mee in IKEA-campagne ‘Let’s Play’

Van 20 november t/m 24 december doneert de IKEA Foundation voor ieder verkocht speelgoed of kinderboek 1 euro aan veilige speelplaatsen en -projecten voor kinderen wereldwijd. De opbrengsten gaan ook naar War Child.
15 november 2016

 Ieder kind heeft het recht om te spelen en zichzelf te ontwikkelen. Daarom heeft de IKEA Foundation samen met de IKEA winkels wereldwijd een ‘Let’s Play!’-campagne gemaakt. Daarom heeft de IKEA Foundation voor alle IKEA-stores wereldwijd een ‘Let’s Play!’-campagne gemaakt. Van 20 november t/m 24 december 2016 doneert de IKEA Foundation voor ieder verkocht speelgoed of kinderboek 1 euro aan veilige speelplaatsen en speelprojecten voor kinderen in de armste samenlevingen ter wereld. Ook voor oorlogskinderen.

IKEA Foundation

Met de hulp van de IKEA Foundation kan War Child 18.000 Syrische en kwetsbare lokale kinderen in Jordanië en Libanon helpen. We willen daar extra Safe Spaces gaan opzetten, zodat ook zij weer kunnen spelen, leren en zich ontwikkelen.

Let’s Play

Deze 'Speel Mee en Help!'-campagne is een vervolg op eerdere IKEA Good Cause campagnes, die meer dan €118.000.000 voor goede doelen hebben opgeleverd sinds 2003. De deelnemende organisaties dit jaar zijn Save the Children, Handicap International, Room to Read, Special Olympische Spelen, UNICEF en War Child.

Koop jouw cadeaus deze december bij IKEA. Dan maak je niet alleen jouw kinderen erg blij, maar help je kinderen wereldwijd! 

Vind de dichtstbijzijnde IKEA store in jouw buurt