War Child lanceert veilingwebsite: Bied hulp

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Toch woeden er wereldwijd 28 actieve conflicten en groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Daarom is er nú hulp nodig. Bekende Nederlanders bieden die hulp.
28 april 2015

War Child Veiling
Samen met Speurders lanceert War Child www.warchildveiling.nl waar je kunt bieden op de meest bijzondere veilingstukken en ervaringen met Bekende Nederlanders: Een radioworkshop met Mattie & Wietze van Q-Music, een parachutesprong met Tygo Gernandt, dartpijltjes van Raymond van Barneveld, een ingelijkste foto van Kadir van Lohuizen, een bezoek aan de set van Barry Atsma’s nieuwste film, een meet & greet met de finalisten van de Beste Singer-Songwriter, poedelschoentjes van Josje van K3 en ga zo maar door. De opbrengst van de veiling gaat naar War Child.

Een veilige plek voor oorlogskinderen
Met de opbrengst van de veilingstukken biedt War Child oorlogskinderen een veilige plek. We helpen kinderen die worstelen met de gevolgen van oorlog om hun ervaringen te verwerken en een stabiel bestaan op te bouwen. War Child biedt een effectieve mix van psychosociale hulp, scholing en bescherming. In een veilige omgeving, met beproefde creatieve methodes. Muziek, toneel, sport en nieuwe media, als wapens tegen angst, depressiviteit en agressie.

Bied Hulp

Doe ook mee. Bekijk de unieke veilingstukken van BN-ers op www.warchildveiling.nl en bied hulp.
Samen halen we de oorlog uit een kind.