War Child krijgt er een nieuwe ambassadeur bij

Marco, één van onze meest toegewijde ambassadeurs, zet zich al 18 jaar in om kinderen uit oorlogsgebieden een stem te geven. Op woensdagmiddag 3 februari maakt hij zijn nieuwe collega-ambassadeur bekend. Wie het gaat worden, houden we nog even geheim.
02 februari 2016

Impact van ambassadeurs
Naast Marco Borsato zijn momenteel Guus Meeuwis (musicalambassadeur), Michaela DePrince (ambassadeur) en Victor Reinier (actie-ambassadeur) al verbonden aan War Child. Daarnaast heeft War Child veel Famous Friends die voor de organisatie in actie komen. Ambassadeurs zijn erg belangrijk voor War Child. Mede dankzij de hulp van onze ambassadeurs is er in de afgelopen jaren veel aandacht gecreëerd voor oorlogskinderen. Maar de weg is helaas nog lang. Bijna 250 miljoen kinderen leven en groeien op in oorlogsgebied. War Child wil de komende jaren nog meer kinderen gaan helpen en de kwaliteit van de hulp nog meer verbeteren. Om dit te kunnen realiseren hebben wij de hulp hard nodig van ambassadeurs. De aandacht die zij vragen voor het werk van War Child is van onschatbare waarde. 

Introductie van de nieuwe ambassadeur
Op woensdagmiddag 3 februari wordt het officieel bekend gemaakt wie de nieuwe War Child-ambassadeur is. Marco Borsato zet zich al 18 jaar in op vrijwillige basis om kinderen uit oorlogsgebieden een stem te geven. Daarom zal hij de eer krijgen om zijn nieuwe collega-ambassadeur te mogen presenteren in Nationale Opera & Ballet te Amsterdam.

Jij kunt de presentatie van de nieuwe ambassadeur live volgen via Twitter