War Child Kidsclub bouwt discofeest op Tina-dag

Op 24 en 25 september stond de War Child Kidsclub op de Tina-dag in attractiepark Duinrell. En wat was het leuk! Britt Scholte en haar War Child vrienden dansten er op los in de War Child Disco, gingen massaal op de foto en we mochten veel nieuwe leden verwelkomen.
26 september 2016

Voetjes van de vloer
Ieder jaar organiseert het meidenblad Tina een dag voor al haar jonge lezers. Dit jaar stond in het teken van ‘Disco’ en de War Child Kidsclub mocht erbij zijn! De voetjes gingen van de vloer in de enige echte War Child Kidsclub Disco. De War Child Kidsclub YouTubers Britt Scholte, Rens Polman, Niels Oosthoek en Quinty Misiedjan dansten samen met heel veel meiden voor vrede.

Say cheese
Tijdens de Tina-dag kon je bij de War Child Kidsclub ook op de foto in de War Child Sharingbox. Dat leverde heel veel leuke en grappige foto’s op van vrienden en vriendinnen, maar ook samen met de YouTubers.

Winnaar Meet & Greet
Iedereen die erbij was en op de foto ging, maakte kans op een Meet & Greet met War Child op school of op het hoofdkantoor van War Child in Amsterdam. Daarvoor hoefde je alleen maar je Sharingbox foto van de Tina-dag te uploaden op Instagram met #warchildkidsclub. De gelukkige winnares was Leona Labadze. 

Over de War Child Kidsclub
Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar is er de War Child Kidsclub. Via de club komen ze meer te weten over hun leeftijdsgenoten in oorlog en kunnen ze vanuit hun eigen kracht of talent iets doen om te helpen. Het uiteindelijke doel van de club is om kinderen wereldwijd met elkaar te verbinden.

Als lid van de War Child Kidsclub kun je veel bijzondere video’s bekijken van kinderen in oorlogsgebieden, Nederlandse kinderen die in actie komen en natuurlijk van War Child zelf. Je wordt uitgenodigd voor evenementen zoals de clubdag. Bovendien maak je kans om mee te spelen in de video’s van de War Child Kidsclub. En help je natuurlijk oorlogskinderen!
Ga snel naar www.warchildkidsclub.nl en meld je aan.