War Child charity partner van de Affordable Art Fair

Kunstbeurs met betaalbare kunst voor iedereen doneert opbrengst
14 september 2018

Dit jaar vindt van 1 tot 4 november de Affordable Art Fair plaats in de Kromhouthallen in Amsterdam, een grote (internationale) kunstbeurs met als doel kunst voor een groter publiek bereikbaar te maken.

Deze editie is War Child de trotse charity partner! Dit betekent dan een deel van de opbrengst van de ticketverkoop aan War Child geschonken wordt. Behalve dit geweldige initiatief zijn er ook kunstwerken te zien én te koop die eerder dit jaar tijdens de Urban Heroes Obstacle Run te zien waren.  Met de veiling van deze kunstwerken en de donatie van de organisatie kunnen wij nog meer kinderen helpen die slachtoffer zijn geworden van oorlog en geweld.

Op de beurs staan wij samen met onze partner Go Gallery die ook eigen geweldige kunstwerken ten toon stelt- maar ook al veel ervaring heeft met kunstenaars uit ons Urban Heroes-project zoals Ives.One en Pipsqueak was here !!!.

De Affordable Art Fair is van 1 tot 4 november bij de Kromhouthallen in Amsterdam. Koop hier je kaartje.

Mocht je al een voorproefje willen van de kunstwerken die namens War Child te koop zijn? Bekijk onze catalogus dan hier, of klik hieronder op de link.

(afbeelding kunstwerk: Pipssqueak was here !!!  Fotografie: Bruno Itan)