Vind je droombaan in 12 weken!

Op zoek naar je droombaan? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je. Als Friend van War Child volg je de droombaancursus van Joost Veldman en ontvang je het e-book al voor € 127 in plaats van € 240. Een voordeel van € 113! Zo kom je er binnen twaalf weken achter wat jouw droombaan is. En het mooie is, je steunt ook nog War Child, want van elke verkochte cursus gaat € 50 per e-book naar War Child.
01 juli 2013

Voor Joost Veldman brak in 2011 een nieuw avontuur aan. “Ik had al een paar jaar een droom om een jaar lang allemaal verschillende beroepen uit te proberen. En wie kunnen je dan beter helpen dan mensen die gepassioneerd hun werk doen en daar bij wijze van spreken uren over kunnen vertellen. Ofwel: mensen met een droombaan.”

In één jaar liep Joost mee met 175 mensen met een droombaan. Van architect tot zwemcoach en van vuilnisman tot veilingmeester. Hieronder waren onbekende en bekende Nederlanders zoals Marco Borsato, Maurice de hond en Piet Paulusma.

“Ik sprak ook met allerlei experts, deed veel onderzoek, had diverse mediaoptredens en schreef een boek over het project: Doe Je Droombaan. Met dit project haalde ik €10.000 op voor het War Child programma in Oeganda."

Joost heeft de laatste tijd ook hard gewerkt aan een online cursus waarin hij al zijn inzichten, tips en oefeningen nu kan aanbieden. Waar je nu als Friend van War Child ook je profijt mee kunt doen.

Voordeel van € 113!
Als jij vandaag in jezelf investeert en deze cursus bestelt, ontvang je de droombaancursus en het e-book voor bijna de helft van de prijs. De normale waarde bedraagt € 240, maar als Friend van War Child ontvang je dit pakket nu voor de vriendenprijs van maar € 127 (incl. BTW)!

Bestel nu jouw pakket en Doe je droombaan!

http://www.doejedroombaan.nl/aanbodcursus/#aanbod