Tussenstand Kili-challenge

De deelnemers van de Kili-Challenge zetten alles op alles om zo veel mogelijk geld op te halen voor War Child. Hun reis naar de Kilimanjaro begint pas eind januari maar ze hebben nu al een waanzinnig groot bedrag opgehaald. Met de tussenstand kunnen al 19.993 oorlogskinderen geholpen worden.
27 november 2014

100 Kili-Challengers vertrekken eind januari naar Tanzania om de 5.895 meter hoge Kilimanjaro te beklimmen. Om mee te gaan moeten ze ieder minimaal €2.400 ophalen. Ze organiseren acties en proberen zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen.

In actie voor oorlogskinderen
De acties variëren van statiegeld ophalen tot workshops organiseren. Sommige Challengers worden gesteund door lokale winkels, zoals De Echte Groenteman Brouwer-Louwrink. Zij verkochten een week lang ‘goede doelenfruit’ voor de actie van Martijn Arnold.  

Met de opbrengst van Jessie Grunstra’s actie kunnen 1.157 oorlogskinderen geholpen worden. Ze organiseerde een benefietdiner en veilde onder andere Tommy Hilfiger sokken en een citytrip naar Maastricht.

Verder worden er kookworkshops, wandelingen, wijnproeverijen, boottochten en concerten georganiseerd. Allemaal met maar één doel: zoveel mogelijk oorlogskinderen helpen.

Tussenstand
Met het voorlopig opgehaalde bedrag kunnen al 19.993 oorlogskinderen meedoen aan de programma’s van War Child. We bieden de kinderen psychosociale hulp, onderwijs en bescherming. Zo helpen we ze met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Op deze pagina kun je de voortgang van de Kili-Challenge in de gaten houden, acties bekijken en geld doneren.