In spanning voor het Goed Geld Gala 2017

Vanavond is het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij. Tijdens dit gala wordt er bekend gemaakt welke hulporganisaties dit jaar een bedrag in ontvangst mogen nemen van de loterijopbrengsten. Dit jaar is er ook kans op een Extra Trekking voor het project TeamUp van War Child, UNICEF Nederland en Save the Children voor vluchtelingkinderen. Extra spannend dus!
06 februari 2017

Het Goed Geld Gala

De 16e editie van het Goed Geld Gala vindt dit jaar plaats in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Op deze bijzondere avond worden 50% van de loterijopbrengsten verdeeld over hulporganisaties in Nederland. War Child is sinds 2000 één van de beneficianten van de Nationale Postcode Loterij. Jaarlijks ontvangt War Child een reguliere bijdrage door de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Naast de reguliere bijdrage maken we dit jaar ook nog eens kans op een Extra Trekking voor het project TeamUp.

TeamUp

Eind 2015 hebben Save the Children, UNICEF Nederland en War Child hun jarenlange ervaring en expertise gebundeld in het project TeamUp. In het project bieden we gevluchte kinderen in Nederland recreatieve activiteiten op vaste tijden. Dit creëert structuur voor de kinderen en geeft ze wat om naar uit te kijken. Zo kunnen kinderen hun nare ervaringen een plek geven en weer even kind zijn.

Blijf op de hoogte

Op Facebook en Twitter zullen we je ook dit jaar weer op de hoogte houden van welke bijdragen War Child in ontvangst mag nemen. Het is ook mogelijk om het Goed Geld Gala op de voet te volgen via de livestream of via hun Facebookpagina. Het programma begint om 19.30u en duurt tot 22.00u.
Wij kijken er naar uit!

Meer over onze samenwerking