Seminar 'Identity Leadership': inspiratie ten top

Op woensdagavond 2 december verzorgden Charles Ruffolo, Stedman Graham en Joseph Oubelkas een seminar over leiderschap. Exclusief voor de zakelijke relaties van War Child en 100% gesponsord
16 december 2015

Live on stage
Tjipke Bergsma en Céline van Dormalen van War Child introduceerden de sprekers op deze avond. Als eerste op het podium was Charles Ruffolo: professioneel netwerker, spreker, trainer en schrijver. Nu eigenaar van het bedrijf The NetworKing. Charles nam het publiek mee in het verhaal van War Child. Hij benadrukte hoe belangrijk het is dat we juist nú in actie moeten komen voor oorlogskinderen.

Joseph Oubelkas betreedt het podium. Hij was een gevangene in Marokko. Van 2004 tot 2009 zat hij onschuldig vast. Hij vertelt dat deze ervaring een enorme impact op hem heeft gehad. En toch zorgde hij ervoor dat hij weer zijn kracht hervond. Joseph sprak als bron van inspiratie met voorbeelden hoe je van diepe dalen naar grote hoogten komt. Zijn ervaringen schreef hij op in zijn boek ‘400 brieven van mijn moeder’.

De laatste spreker van de avond was Stedman Graham. Zijn verhaal ging over leiderschap en persoonlijke kracht, overwinningen en uitdagingen. Graham is een wereldberoemde spreker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en diversiteit. Hij deelde eerder het podium met onder andere Bill Clinton, Barack Obama en Nelson Mandela. Bovendien is hij al 25 jaar de levenspartner van Oprah Winfrey.

Safe Spaces
Gedurende het event hebben veel aanwezigen een extra financiële bijdrage geleverd. War Child is iedereen daar enorm dankbaar voor. We investeren uw bijdrage in een nieuwe Safe Space voor gevluchte oorlogskinderen. Safe Spaces zijn veilige plekken waar kinderen zoals Habib weer kind kunnen zijn. Waar zij de ruimte krijgen om hun ervaringen te verwerken, naar school te gaan en te spelen. Weg van het geweld.

War Child dankt ABN AMRO voor het mede mogelijk maken van deze avond. Hierdoor kunnen wij nog meer oorlogskinderen helpen. Samen halen we de oorlog uit een kind.

Seminar 'Identity Leadership'