Samen halen we de oorlog uit 5.879 oorlogskinderen. Jij&Ik.

Wat was ‘Jij&Ik’ een spetterende tv-avond speciaal voor War Child! Veel mensen keken naar de muzikale show bij de EO op NPO1 en vinden net als wij dat een kind niet thuishoort in oorlog.
29 juni 2016

Moeder Erika en haar zoon Jozef mogen zich sinds vanavond de winnaars noemen van de eerste versie van de tv-show Jij&Ik, waarin acht ouder-kind koppels samen live de muzikale strijd aangingen voor War Child. Het was een spannende en emotionele avond. War Child is ontzettend blij met de steun van het Nederlandse publiek voor kinderen die in oorlog opgroeien. Dankzij het grote aantal nieuwe Friends kan War Child 5.879 extra kinderen helpen.  

Bijzondere band

Tijdens ‘Jij&Ik’ vierden we de bijzondere band tussen kinderen en ouders. Die band is heel belangrijk. Als alles goed gaat, maar ook als het niet goed gaat. Zeker in een oorlogssituatie heb je als kind iemand nodig die jou onvoorwaardelijk steunt. Met de bijdrage van Friends kan War Child ervoor zorgen dat kinderen zich sterk genoeg voelen om de oorlog te doorstaan. We leren kinderen om weer kind te zijn. Zodat ze weer vertrouwen krijgen. In zichzelf en in hun toekomst.

Gemist?

Heb je ‘Jij&Ik’ gemist? Of wil je de optredens nog eens terugkijken? Dat kan! De tv-avond wordt donderdag 30 juni om 10.50 uur op NPO2 en zondag 3 juli om 8.50 uur op NPO1 herhaald. Je ziet de koppels en artiesten dan stralen op het grote podium. Of kijk 'Jij&Ik' terug via uitzending gemist.

Meer weten? Ga dan naar de speciale 'Jij&Ik' pagina