Raak je rommel kwijt en steun War Child

Alle kleine beetjes helpen. Dus ook oude tijdschriften, oma’s schommelstoel en Disney videobanden die voor een paar dubbeltjes te koop zijn op Koninginnedag. Haal daarom je picknick kleed tevoorschijn en stal uit die handel.
18 april 2012

Bak koekjes, organiseer een competitie spijkerpoepen of haal de zolder leeg en stal de inhoud voor je voordeur en geef de opbrengst aan War Child. Met een speciale Koninginnedag-actiekit geef je jouw stand de War Child factor en herkent iedereen waar jij je voor inzet.

Voor miljoenen kinderen. Je zet je in voor kinderen die opgroeien met geweld of de gevolgen van oorlog dagelijks met zich meedragen. Daar helpt een oude cd-speler of Donald Duck strip niet tegen. Maar de paar euro’s die ze opleveren kan War Child wel gebruiken om psychosociale hulp te bieden.

Zodat kinderen weer uit hun schulp kruipen of hun woede en verdriet leren beheersen. Want met een evenwichtige basis kunnen ze weer naar school en een toekomst voor zichzelf bouwen.

Kom zelf, of je zoon of dochter, in actie voor War Child. Ga naar de site, vermeld dat je een actie op Koninginnedag organiseert en ontvang het speciale actiepakket. Je maakt zelfs kans op een spelcomputer Kinect voor de Xbox 360. Of een Meet&Greet met kidsambassadeur van War Child Jetske van Elsen.

Help War Child de oorlog uit een kind te halen. Meld je actie aan.