Pimp my ride: War Child editie

War Child haalt de oorlog uit kinderen. En niet andersom. Daarom moeten we naar de kinderen toe. Maar dieven die War Child's auto's stelen maken dat extra moeilijk. Daar is nu een oplossing voor.
07 mei 2012

War Child auto'sWar Child haalt de oorlog uit kinderen. En niet andersom. Daarom moeten we naar die kinderen toe. In het geval van Congo betekent dat werken in ruw terrein. Dat doe je niet in een Opel Kadet. Dat moet je doen in een terreinwagen.

Auto’s van hulpverleners zijn helaas ook erg gewild onder dieven en ze worden regelmatig gestolen. Dat stomme probleem hebben we geheel in War Child stijl opgelost.

Creatief met kinderen

Onze auto’s zijn in Congo overgeschilderd met kinderen! Spelende, blije en vooral opvallende kinderen.
Probeer daar maar eens onopvallend mee weg te rijden. En als dat wel lukt moeten de dieven de auto eerst tot op het metaal afschuren om vervolgens de auto helemaal opnieuw te verven. Dat is duur en het kost veel tijd. En dat weten ze.

Hopelijk blijven dieven daardoor met hun tengels van onze auto’s af. En kunnen wij weer verder met het helpen van oorlogskinderen.

Kinderen krijgen voorrang bij War Child
Gestolen auto’s horen bij het werk in de gebieden waar we zitten. Zoals je ziet gaan we daar creatief en vol positieve energie mee om. Alles dat we doen draait namelijk om oorlogskinderen helpen. Geef jij ook voorrang aan oorlogskinderen? Word dan Friend van War Child.