Op Koningsdag een echte War Child kraam

Koningsdag staat voor de deur en dat feestje laat War Child niet ongemerkt voorbijgaan. In samenwerking met Fatboy heeft War Child een speciale Koningsdag actiekit samengesteld. Dus vindt je zoon of dochter het leuk om spullen te verkopen op Koningsdag? Bestel dan gratis de Koningsdag actiekit en kom in actie voor War Child op 27 april. Op die manier helpt jouw gezin oorlogskinderen aan een nieuwe, veilige toekomst.
12 februari 2015

In de kit zit een kleedje, een War Child pet, posters en nog veel meer. Hiermee kan jouw zoon of dochter zijn of haar kraam opleuken. Het enige wat jullie hoeven te doen, is een actie op te geven. Je zoon kan bijvoorbeeld spullen verkopen, of zingen. Of jouw dochter kan popcorn verkopen of een andere creatieve actie bedenken. Alles mag. En het leuke is, het kan allemaal vanuit jullie War Child kraam. 

Vergeet niet de stoere War Child pet op te zetten bij jouw kind, want iedereen mag natuurlijk zien dat jullie geld inzamelen om kinderen in oorlogsgebieden een veilige plek te geven. 

Hoe doe je mee? 
Meld de actie hier aan, voor 21 april. Dan ontvang je zo snel mogelijk de speciale War Child actiekit. 

De actie is 100% sponsored door Fatboy