Met Youp naar Ajax

Een bijzondere voetbalwedstrijd vandaag voor Jan en Aad. Zij bezochten namelijk samen met Youp van ’t Hek de wedstrijd Ajax-NEC (2-2) in de Arena. Youp – een groot Ajax fan – stelde vorig jaar bij een onlineveiling voor War Child twee tickets beschikbaar voor de hoogste bieders.
11 maart 2016

Jan en Aad boden €500 voor een bezoekje aan een Ajax-wedstrijd met Youp. Youp: “Geweldig dat ik samen met Jan en Aad op deze manier War Child kan steunen. Het werk van War Child is helaas harder nodig dan ooit als je ziet dat miljoenen kinderen opgroeien in een conflictgebied. Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.”

Met de opbrengst van de onlineveiling kan War Child maar liefst 832 oorlogskinderen helpen die moeten leven met de gevolgen van conflict. Andere veilingitems waren onder andere een parachutesprong met Tygo Gernandt en een Q-music workshop met Mattie en Wietze.

Wil je ook War Child helpen met bijvoorbeeld het nieuwste project TeamUp? Kijk op www.warchild.nl/doneer-teamup en steun ons werk voor gevluchte oorlogskinderen in Nederland.