Laat je inspireren en loop voor War Child

Het belooft weer een sportief jaar te worden. Een jaar met veel verschillende hardloop evenementen, waarbij je de kans krijgt om te rennen voor War Child! Laat je inspireren, schrijf je in en loop voor War Child!
16 februari 2014

City Pier City Loop
De 40e editie van de City Pier City Loop vindt plaats op 9 maart in Den Haag. Jong en oud, particulieren, scholen en bedrijven, voor iedereen is er de keuze om een afstand tussen de 1 en de 10 kilometer te rennen.
Ook zullen vier bedrijven zich voor War Child in het zweet rennen. T-Mobile, T-Systems, AMP Logistics en Bird&Bird zijn partners van War Child en samen hebben ze een bijzonder doel gesteld. Met het geld dat ze ophalen willen ze samen 2000 oorlogskinderen helpen! Schrijf je ook in en kom in actie op je hardloopschoenen. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een beperkt aantal startnummers.

Stormloop
Liever wat meer brandende spieren en je grenzen verleggen? Doe dan een heuse stormloop! De Stormloop vindt plaats op 12 april op het Circuit Park Zandvoort. Dit is een 6 kilometer lange stormbaan met 25 uitdagende hindernissen. De stormbaan loopt dwars door het Circuit Park heen, waardoor je afwisselend over asfalt, door grindbakken en over duinpaden moet lopen. De organisatie van de Stormloop draagt War Child een warm hart toe en spoort alle deelnemers aan om in actie te komen voor War Child. Schrijf je dus snel in, strik je veters en ren de oorlog uit een kind! De inschrijving loopt tot 1 april.

Dam tot Damloop
De kaartjes voor de Dam tot Damloop vliegen ieder jaar de deur uit. De Dam tot Damloop vindt plaats op 21 september 2014 en is dit jaar extra speciaal. Op deze dag is het namelijk de Internationale dag van de Vrede. Dus zorg voor sponsors, ren met je hart en help oorlogskinderen. War Child heeft 200 startbewijzen ter beschikking voor iedereen die mee wil doen en in actie wil komen voor oorlogskinderen. Vanaf half maart kun je je inschrijven. Houd hiervoor de nieuwsbrief van War Child goed in de gaten. Je kunt ook via onze speciale Dam tot Damloop Facebook op de hoogte blijven.

Wil je ook een sportieveling een hart onder de riem steken, doe dan een donatie.