Kom in actie met het nieuwe lespakket ‘Samen voor War Child’

Van 22 tot en met 29 maart is het weer zo ver: de 538 voor War Child actieweek. Scholen kunnen zich al volop voorbereiden met een speciaal lespakket. Waar je als klas gave prijzen mee kan winnen.
28 januari 2013

Een week lang rijdt de 538 truck door Nederland. Om geld op te halen voor kinderen die er helemaal alleen voor staan. En iedereen kan meedoen. Steunen kan op verschillende manieren. Klik hier voor de 538 voor War Child website.

War Child in de klas 
Bekijk hier de lancering van het lespakket door 538 DJ Martijn Biesmans:

Groepen 7 en 8 en klas 1 en 2 kunnen zich voorbereiden op de 538 voor War Child week met het gratis lespakket “Samen voor War Child” van KlasseTV / ThiemeMeulenhoff. Het pakket bestaat uit twee delen. Het kennisgedeelte gaat speciaal over het leven van verlaten oorlogskinderen. In het actiegedeelte bedenk je samen met je klas acties om deze kinderen te helpen.
- Ga naar het lespakket voor groep 7 en 8 in basisonderwijs
- Ga naar het lespakket voor klas 1 en 2 voor voortgezet onderwijs
 

Doe mee 
Iedere klas heeft talent dat ingezet kan worden bij de 538 voor War Child actieweek. Ga dus met elkaar aan de slag en kom in actie. Samen halen we de oorlog uit een kind.
Bij deelname maak je ook nog kans op leuke prijzen: Marco Borsato die je alle ins en outs over zingen vertelt. Een radioprogramma maken met een echte DJ van 538, kaarten voor Annie de Musical. Om maar wat te noemen.

In actie komen kan altijd.  Check onze agenda of lees hoe je een actie opzet.