Kinderen in actie voor War Child op Koningsdag

Ook dit jaar kunnen je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen weer meedoen met de Koningsdagactie voor War Child. Ze hebben een geweldige dag, leren over het werk van War Child en dragen bij aan de hulp aan oorlogskinderen.
29 maart 2016

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. War Child zorgt voor een veilige plek waar oorlogskinderen kunnen leren, spelen en nare ervaringen verwerken: een Safe Space.

Kinderen in Nederland kunnen helpen. Door op Koningsdag in actie te komen voor kinderen in oorlogslanden en de opbrengst, of een deel van de opbrengst, aan War Child te doneren. 

Koningsdagactie
Kinderen kunnen meedoen door oud speelgoed te verkopen, cupcakes te bakken of hun zangtalent te laten horen. Alles kan, alles mag.

Actiekit
Om het een echte War Child actie te maken hebben we een speciale Koningsdag actiekit ontwikkeld. Met de spullen in de actiekit kunnen kinderen hun Koningsdagactie promoten en hun kraam versieren. Zo kan iedereen zien dat zij zich inzetten voor War Child.

Heb of ken jij kinderen die staan te trappelen om mee te doen? Stuur ze dan direct naar www.warchild.nl/koningsdagactie. Daar staat alle informatie en kunnen ze zich aanmelden.