Kerstactie van The Body Shop voor oorlogskinderen

"Education is the greatest gift." Onder dat motto heeft The Body Shop dit jaar gekozen voor War Child als het goede doel tijdens de kerstperiode. Bij aankoop van één van de speciaal geselecteerde giftsets doneert The Body Shop een les voor een oorlogskind in DR Congo aan War Child.
12 september 2014

"We zijn onder de indruk van en geïnspireerd geraakt door het werk van War Child. Zij geven kwetsbare kinderen in ’s werelds meest gevaarlijke plekken weer hoop. We wilden een actie opzetten met onze klanten waarmee we echt een verschil kunnen maken," zegt Nancy Bommel van The Body Shop.

De kerstactie
War Child’s ambassadeur Jetske van den Elsen was samen met een groep beautyjournalisten aanwezig bij de officiële lancering van de samenwerking tussen The Body Shop en War Child. Jetske: "Ik vind het echt waanzinnig dat The Body Shop dit jaar voor War Child heeft gekozen. Namens de kinderen wil ik nu alvast iedereen bedanken voor het doneren van een les!"

Tijdens de kerstperiode liggen de giftsets in de winkel. De opbrengsten uit The Body Shop-vestigingen in Nederland, België, Luxemburg en Zweden gaan naar War Child Holland en worden gebruikt voor onze onderwijsprojecten in DR Congo. Daar geeft War Child psychosociale hulp en bescherming aan duizenden kinderen.

Meer over ons werk in DR Congo