MTV Music Week en War Child geven kaarten weg

Van 2 t/m 5 november is de MTV Music Week in Rotterdam met unieke optredens. Jij maakt kans op 2 kaarten voor optredens van Douwe Bob, Broederliefde, Julian Jordan en Nielson. Het enige wat je hoeft te doen is te SMS-en! Alle opbrengsten van de SMS-win-actie gaan naar War Child.
26 oktober 2016

MTV Music Week steunt War Child dit jaar. Het toegankelijk maken van muziek, live muziek en artiesten is voor MTV belangrijk, de samenwerking met War Child sluit hier goed op aan. En daarom maak jij kans op 2 tickets voor unieke optredens van Nielson, Broederliefde, Julian Jordan en Douwe Bob door een SMS ter waarde van 3 euro te sturen. Alle opbrengsten gaan naar de hulp aan oorlogskinderen. De actie loopt van donderdag 27 oktober tot donderdag 3 november 10:00u.

Nielson

Singer-songwriter Nielson geeft op vrijdag 4 november een unieke akoestische show in de Paradijskerk in Rotterdam. Onder het concept MTV Acoustic Sessions zal hij een exclusieve show geven aan zijn grootste fans. De zanger brak in 2012 door met zijn deelname aan het programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’ en scoorde een enorme hit met ‘Beauty & The Brains’.

Jij kunt bij dit unieke optreden zijn! Wij geven 5x2 kaarten weg.
SMS ‘NIELSON’ naar 4333 en doneer daarmee ook 3 euro aan War Child.
 

Broederliefde

De Rotterdamse rapformatie Broederliefde heeft diverse albums uitgebracht, waarbij hun tweede album ‘Hard Work Pays Off 2’ op de eerste dag meer dan 700.000 keer werd beluisterd op Spotify. Dit album met onder andere de singles ‘Jungle’ en ‘Mi No Lob’ behaalde de eerste plaats in de Album Top 100 voor maar liefst 13 weken! De grootste act van 2016 geeft op vrijdag 4 november een exclusieve show in de Arminiuskerk in Rotterdam.

Hier moet je bij zijn! Wij geven 5x2 kaarten weg.
SMS ‘BROEDER’ naar 4333 en doneer daarmee ook 3 euro aan War Child.

 

Douwe Bob's Fool Bar Rotterdam

Douwe Bob, bekend van onder andere ‘ Slow Down’, zal speciaal ter gelegenheid van de MTV Music Week zijn eigen ‘Fool Bar’ openen op donderdag 3 november in BAR3, Rotterdam. Een avond vol met Douwe’s favoriete artiesten. Douwe Bob: “De Fool Bar is een metafoor voor een plek waar je jezelf kunt zijn.”

 

Mis deze unieke avond niet! Wij geven 5x2 kaarten weg.
SMS ‘FOOL’ naar 4333 en doneer daarmee ook 3 euro aan War Child.

 

Julian Jordan 

Ben jij boven de 18 en heb je DJ Julian Jordan altijd al live willen zien draaien? Op vrijdag 4 november zal Julian, met supportacts van LVNDSCAPE en Maurice West, een onvergetelijke show neerzetten in NORA Rotterdam waar je bij móet zijn!

 

 

Win 2 kaarten! Wij geven 5x2 kaarten weg.
SMS 'JORDAN' naar 4333 en doneer daarmee ook 3 euro aan War Child.

 

Actievoorwaarden
- Je doet mee door een SMS te sturen voor deze winactie. Een SMS kost je eenmalig € 3,00 (exclusief de gebruikelijke kosten voor verzending van een SMS bericht). Dit bedrag wordt automatisch van je telefoonrekening afgeschreven en overgeboekt als donatie aan War Child.
- Door deelname bevestig je dat je ouder bent dan 18 jaar, en dat War Child contact met je mag opnemen om je te informeren over deze actie en War Child.
- Deelnemers mogen zo vaak mogelijk sms-en om hun kans op kaarten te vergroten.
- De winnaars worden donderdagmiddag 3 november telefonisch op de hoogte gebracht. Indien we je op woensdagmiddag telefonisch niet kunnen bereiken, zijn wij helaas genoodzaakt om een andere winnaar te loten.
- Lees voor meer informatie de actievoorwaarden