Voor 1x samen stralen op een groot podium bij Jij&Ik

Alle kinderen in Nederland tussen de 7 en 16 jaar maken kans om samen met één van hun ouders mee te doen aan de tv-avond 'Jij&Ik' voor War Child bij EO op NPO1. Tijdens deze avond zingen kinderen samen met hun vader of moeder voor een groot publiek. Je kunt je vanaf vandaag aanmelden!
06 april 2016

Op woensdag 29 juni 2016 organiseert de EO voor War Child 'Jij&Ik' op NPO1. Die avond vraagt War Child samen met kinderen en ouders aandacht voor de situatie van miljoenen oorlogskinderen wereldwijd. Door samen te zingen, te performen, te shinen. De band tussen ouders en kind is heel belangrijk. Als alles goed gaat, maar ook als het niet goed gaat. Dat is ook zo voor kinderen die in oorlog opgroeien.

Zing samen
Voor 'Jij&Ik' zijn we op zoek naar kinderen (7 t/m 16 jaar) die samen met een van hun ouders of verzorgers de sterren van de hemel zingen. Wil jij meedoen en kans maken op een plek in de uitzending op 29 juni 2016? Dan is dit wat je moet doen:

  1. Overtuig je vader of moeder, zoon of dochter om mee te doen
  2. Grijp je mobiel of camera en neem jullie beste duet ever op
  3. Upload jullie filmpje op YouTube
  4. Meld je officieel aan op www.jijenik.tv
  5. Zorg dat zo veel mogelijk mensen jullie filmpje zien (we tellen het aantal views)

Aanmelden kan t/m 8 mei 2016. Marco en zijn dochter Jada beoordelen als jury de 25 meest bekeken video’s. Zij kiezen welke koppels daadwerkelijk mogen stralen op een groot podium. 

Meld je nu aan!