“IK VOEL ME NIET MEER ALLEEN”

Door de oorlog in Sri Lanka hebben veel kinderen familieleden verloren. War Child helpt deze kinderen, maar kan dit niet alleen. Door partners als OHRA krijgen deze kinderen weer een toekomst.
13 november 2013

Ook oorlogskinderen hebben recht op goede zorg. Als zorgverzekeraar is OHRA zich daar bewust van. Daarom wil OHRA zich voor hen inzetten als Business Partner van War Child.  

Sri Lanka. Decennialang het toneel van een felle burgeroorlog. Met als resultaat: tienduizenden slachtoffers en honderdduizenden vluchtelingen. Veel families zijn ontwricht. Kinderen trappen bij het buitenspelen op mijnen. Robin kan er over meepraten. Zijn rechterbeen werd afgerukt toen hij als peuter op een landmijn stapte. Een ongeluk dat niet alleen fysieke gevolgen had.

“Ik voelde mij alleen. Ik kwam niet meer op straat om te spelen, samen met de andere kinderen.” Mede dankzij War Child kwam Robin weer op de been, letterlijk en figuurlijk. ”Nu ben ik lid van de kinderclub van War Child. Ik maak weer vrienden en voel me niet meer alleen.”

Vanwege veiligheidsredenen is de naam van de jongen veranderd.

Ieder kind heeft het recht om te spelen
De oorlog in Sri Lanka is voorbij. Iedereen wil maar één ding: een normaal bestaan opbouwen. Een bestaan waarin ieder kind het recht heeft om zijn ervaringen te verwerken, weer naar school te gaan en zich veilig te voelen. Net als Robin. War Child maakt zich sterk voor dat recht en biedt honderdduizenden oorlogskinderen uitzicht op een beter bestaan.

Dat kunnen wij niet alleen. Daarom werken we ook samen met zakelijke partners als OHRA. Partners die het mogelijk maken onze programma’s voort te zetten en uit te breiden.

Business Partner
Ondernemen en oorlogskinderen helpen kunnen prima samengaan. OHRA weet dat en ziet dat het nodig is. Daarom is OHRA Business Partner van War Child.  

Verzekeren, korting krijgen én meer oorlogskinderen helpen
Naast het bieden van een structurele bijdrage aan War Child, wil OHRA de samenwerking ook voor jou aantrekkelijk maken. Als Friend van War Child geniet je daarom van flinke kortingen op een aantal verzekeringen. Ook doet OHRA per afgesloten verzekering een extra bijdrage aan War Child voor sport- en spelmateriaal voor kinderen in Sri Lanka. Jij verzekerd van goede zorg, oorlogskinderen meer kans op een beter bestaan.

7 % korting bij het afsluiten van een zorgverzekering

Per afgesloten verzekering doet OHRA een extra bijdrage aan War Child voor sport- en spelmateriaal voor kinderen in Sri Lanka

Meer lezen over een OHRA verzekering met korting

Meer weten
Kijk hier voor meer informatie over een partnership bij War Child.