Haal de oorlog uit een kind met een verzekering van OHRA

Als verzekeraar weet OHRA dat kinderen recht hebben op goede zorg. Ook oorlogskinderen. OHRA wil zich voor hen inzetten. Daarom is OHRA Business Partner van War Child. Friends van War Child halen ook hun voordeel uit deze samenwerking. Zij krijgen namelijk korting op een aantal verzekeringen. Samen halen we de oorlog uit een kind. Wereldwijd.
16 november 2012

Sri Lanka. Decennialang het toneel van een felle burgeroorlog. Met als resultaat: tienduizenden slachtoffers en honderdduizenden vluchtelingen. Veel families zijn ontwricht. Kinderen trappen bij het buitenspelen op mijnen. Robin kan er over meepraten. Zijn rechterbeen werd afgerukt toen hij in 2001 op een landmijn stapte. Een ongeluk dat niet alleen fysieke gevolgen had. “Ik vereenzaamde, omdat ik niet meer op straat kon spelen, samen met de andere kinderen.” Mede dankzij War Child kwam Robin weer op de been, letterlijk en figuurlijk. ”Nu ben ik lid van de kinderclub van War Child. Ik maak weer vrienden en voel me niet langer alleen.”

Ieder kind heeft het recht om te spelen

De oorlog in Sri Lanka is voorbij. Iedereen wil maar één ding: een normaal bestaan opbouwen. Een bestaan waarin ieder kind het recht heeft om te spelen. Net als Robin. War Child maakt zich sterk voor dat recht en biedt honderdduizenden oorlogskinderen uitzicht op een beter bestaan. Maar wij kunnen dat niet alleen. Gelukkig werken we samen met partners als OHRA, die het mogelijk maken onze programma’s voort te zetten en uit te breiden.

Samenwerken

Ondernemen en oorlogskinderen helpen kunnen prima samengaan. OHRA weet dat en ziet dat het nodig is. Daarom is OHRA Business Partner van War Child. De komende drie jaar doneert de verzekeraar 25.000 euro per jaar aan War Child. Daarmee kunnen we in één jaar 2083 oorlogskinderen helpen. In drie jaar zijn dat 6250 oorlogskinderen.

Verzekeren, korting krijgen én meer oorlogskinderen helpen

Naast het bieden van een structurele bijdrage aan War Child, wil OHRA de samenwerking ook voor jou aantrekkelijk maken. Als Friend van War Child geniet je daarom van flinke kortingen op een aantal verzekeringen. Ook doet OHRA per afgesloten verzekering een extra bijdrage aan War Child voor sport- en spelmateriaal voor kinderen in Sri Lanka. Jij verzekerd van goede zorg, oorlogskinderen meer kans op een beter bestaan.

  • 7 % korting bij het afsluiten van een zorgverzekering
  • Per afgesloten verzekering doet OHRA een extra bijdrage aan War Child voor sport- en spelmateriaal voor kinderen in Sri Lanka

Meer lezen over een OHRA verzekering met korting

Word ook Partner

Vriendschap geeft zekerheid. Kracht. Voor oorlogskinderen zijn vrienden dan ook van enorm belang.
War Child biedt hen die vriendschap. Daar hebben we de hulp van anderen hard bij nodig. Ook van bedrijven. Ook van u. Word Partner. Net als OHRA.

Neem voor meer informatie contact op met Gwen van Mansum via gwen.vanmansum@warchild.nl of met Nadia van der Vlies via nadia.vandervlies@warchild.nl. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 020 - 422 7777.

Vanwege veiligheidsredenen is de naam van de jongen veranderd.