Geweldig bedrag voor project TeamUp tijdens Goed Geld Gala 2017

Op het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij hebben War Child, UNICEF Nederland en Save the Children een fantastische cheque van 2,5 miljoen euro in ontvangst mogen nemen voor het project TeamUp, waarin we samen gevluchte kinderen in Nederland helpen.
06 februari 2017

Maandag 6 februari vond de 16e editie van het Goed Geld Gala plaats in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Tijdens deze bijzondere avond werd er bekend gemaakt welke hulporganisaties geld ontvangen van de loterijopbrengsten. War Child is sinds 2000 één van de beneficianten van de Nationale Postcode Loterij. Jaarlijks ontvangt War Child een reguliere bijdrage door de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Naast de reguliere bijdrage ontvingen War Child, UNICEF Nederland en Save the Children dit jaar ook een Extra Trekking voor het project TeamUp. Hiermee kunnen we nog meer gevluchte kinderen in Nederland helpen!

TeamUp

Eind 2015 hebben Save the Children, UNICEF Nederland en War Child hun jarenlange ervaring en expertise gebundeld in het project TeamUp. In het project bieden we gevluchte kinderen in Nederland recreatieve activiteiten op vaste tijden. Dit creëert structuur voor de kinderen en geeft ze wat om naar uit te kijken. Zo kunnen kinderen hun nare ervaringen een plek geven en weer even kind zijn. Momenteel draait het project binnen 8 opvangcentra in Nederland. Dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kan TeamUp nu uitbreiden naar meer locaties. 

Meer over onze samenwerking 
Meer over TeamUp