Gepimpte musicalpremière voor Basisschool Klinkers uit Tilburg

De leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool Klinkers hebben de gepimpte première voor hun schoolmusical gewonnen. Zij zullen op 12 juni 2012 de War Child musical: 'Voor kids gaat de zon op' opvoeren voor niemand minder dan Marco Borsato en Albert Verlinde.
05 juni 2012

Alle scholen die dit jaar de musical Voor kids gaat de zon op uitvoeren maakten kans op de gepimpte première. Via een speciaal Youtube kanaal konden zij een
filmpje van hun repetities uploaden. Uit de deelnemende scholen is geloot en basisschool Klinkers heeft gewonnen. Bekijk hier het winnende filmpje

Als bij een echte première

De school wordt omgetoverd tot een waar Carré met een rode loper, fotomoment en VIP”s. Samen met Marco Borsato en Albert Verlinde worden de cast en crew geheel in stijl met een limousine gebracht. Ook zal de première te zien zijn bij RTL Boulevard.

Ontzettend leuk en spannend natuurlijk! Om alvast een idee te krijgen kun je hieronder bekijken hoe de première vorig jaar in Gouda verliep.

Nieuwsgierig waar de musical over gaat? Ga naar www.warchildschoolmusical.nl voor het script en filmpjes van bekende acteurs.