Fantastische Air Miles-donatie voor War Child

Eind januari overhandigde Air Miles een cheque met het fantastische bedrag van 100.000 euro aan War Child-directeur Tjipke Bergsma. Dit is mogelijk gemaakt door alle spaarders in 2016. En daar is War Child ontzettend dankbaar voor!
31 januari 2017

Sinds 2003 zijn Air Miles en War Child partners en zetten zich samen in voor oorlogskinderen. Air Miles-spaarders kunnen hun Air Miles doneren voor de hulp aan oorlogskinderen. Algemeen directeur Air Miles, Jacques Hoendervangers: “Wij vinden dat iedereen waardevolle momenten in het leven verdient en proberen hier continu een bijdrage aan te leveren. Om die reden voelt de partnership met War Child voor ons dan ook al jarenlang heel natuurlijk. Wij gunnen het War Child van harte dat onze spaarders in 2016 meer dan ooit hebben gedoneerd.”

Trots op samenwerking

Ook War Child is trots op de samenwerking. Tjipke Bergsma: “We zijn enorm dankbaar dat we al jarenlang op de steun van Air Miles en haar spaarders kunnen rekenen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jaarlijks duizenden oorlogskinderen wereldwijd helpen.”

Help oorlogskinderen met jouw Air Miles

Voor 1.200 Air Miles kan een oorlogskind al een maand lang deelnemen aan onze programma's.
Doe mee!