Een jaar lang HPE voor War Child

Dit weekend overhandigt Hewlett Packard Enterprise (HPE) een cheque met het ongelooflijke bedrag van 74.750 euro aan War Child. Eén jaar lang heeft HPE zich met hart en ziel ingezet voor oorlogskinderen in Libanon.
30 december 2016

Precies een jaar geleden stelden werknemers van Hewlett Packard Enterprise zichzelf als doel om in 2016 een gigantisch bedrag in te zamelen voor oorlogskinderen in Libanon. Twaalf maanden lang gingen verschillende teams aan de slag met het bedenken én uitvoeren van een enorme hoeveelheid evenementen.

Tientallen acties
Aan creativiteit was afgelopen jaar geen gebrek bij HPE. MudMasters 2016, heel HPE bakt, een meeslepend Maestro event, een Charity Diner bij &Samhoud places in Amsterdam; de teams waren van alle markten thuis. In totaal organiseerden de medewerkers van HPE ruim 20 succesvolle acties georganiseerd.

Dankbaar
War Child is enorm blij met en trots op de enorme inzet van HPE. Tjipke van War Child: "HPE laat zien hoe je medewerkers op een positieve manier kunt mobiliseren rondom een maatschappelijk vraagstuk. Met deze actie hebben ze echt een verschil gemaakt voor kinderen in oorlog. We verheugen ons om in de toekomst samen nog meer mooie resultaten te bereiken!”

Dankzij HPE hebben we afgelopen jaar oorlogskinderen in Libanon kunnen helpen. Kinderen zoals Nour.  Samen halen we de oorlog uit een kind. HPE, ontzettend bedankt!

Lees meer over de acties van HPE 
Ontdek wat wij doen in Libanon