Droompremière van jouw War Child groep 8 musical

Rode lopers en limousines. Fotografen en VIP-gasten. Een avond waarop jouw klas volop in de spotlights staat. Het kan. Voer de ‘Voor kids gaat de zon op’ schoolmusical op, bedenk een ludieke inzamelingsactie voor oorlogskinderen uit Syrië, en je maakt kans op je eigen gepimpte première!
18 januari 2013

De musical
‘Voor kids gaat de zon op’ is een idee van Marco Borsato en wordt geproduceerd door Albert Verlinde. De War Child musical is inmiddels al door meer dan 2400 scholen opgevoerd. Scholen die zich aanmelden voor deze schoolmusical ontvangen een gratis musicalpakket met musicalboekjes, professionele acteertips, een cd met de liedjes en actiematerialen.

‘Voor kids gaat de zon op’ is een vrolijke avonturenmusical met voor kinderen herkenbare belevenissen. De musical heeft als thema kinderen in oorlogssituaties, maar heeft een positieve boodschap en vrolijke muziek. Want een musical voor groep 8 hoort natuurlijk een feestelijke afsluiting te zijn van de basisschool.

Win een gepimpte première
Voert jouw klas de schoolmusical “Voor kids gaat de zon op” op? Bedenk dan ook een unieke, in het oog springende inzamelactie voor oorlogskinderen in Syrië en je maakt kans op je eigen gepimpte première. Met pers, rode loper, limousines en alle glamour die bij een echte première horen.

Het is nog mogelijk om jouw groep 8 klas op te geven, en zo je basisschool af te sluiten met een spetterend eindfeest. Geef je hier op.

De opbrengst van de inzamelacties gaat naar oorlogskinderen uit Syrië. Daar zijn tienduizenden kinderen gevlucht voor de burgeroorlog. War Child biedt deze kinderen de kans om weer gewoon naar school te gaan en via toneel, muziek, sport en spel hun heftige ervaringen te verwerken. Lees hier over Yara, die met haar familie wegvluchtte uit Syrië.

Een impressie van de gepimpte première in 2011:

 

Ga voor meer informatie naar www.warchildschoolmusical.nl