De Peace Fridge voor verhitte bedrijven

Deze zomer steun je War Child’s activiteiten in Sierra Leone met je bedrijf door ijs te eten. Speciaal voor bedrijven is er namelijk de Peace Fridge, een vriezer gevuld met heerlijk Ben&Jerry’s ijs.
08 mei 2012

Honderdduizenden kinderen verloren hun familie tijdens de bloedige burgeroorlog in Sierra Leone. Dat was tien jaar geleden. Nu werken de oorlogskinderen van toen aan de opbouw van het land. Gelukkig gaat het daardoor een stuk beter in Sierra Leone. En kunnen wij onze energie meer in andere conflictgebieden steken.

Onze activiteiten dragen we langzaam over aan lokale organisaties. Maar dat gaat niet zomaar. Mensen moeten worden opgeleid en bestaande programma's gefinancierd. Om ons werk in Sierra Leone af te kunnen ronden, hebben we jouw steun bij nodig.

Breng de zomer op kantoor

Speciaal voor bedrijven is er de Peace Fridge, een vriezer gevuld met heerlijk Ben&Jerry’s ijs. Gezellig om samen met collega’s van te genieten. Maar ook leuk om een relatie of bezoeker mee te verassen. De Peace Fridge is gevuld met verschillende smaken ijs waaronder ‘Peace Of (Strawberry Cheese) Cake’ die Ben&Jerry’s speciaal voor War Child ontwikkelde.

Meedoen: peace of cake

Voor duizend euro staat de Peace Fridge twee weken bij jou op kantoor. War Child brengt de Peace Fridge langs, sluit hem aan en haalt ‘m weer op. Een win/win situatie: jij geniet in je pauze van heerlijk Ben&Jerry’s ijs en de gehele opbrengst gaat naar Sierra Leone.

Stuur een e-mail naar bedrijven@warchild.nl dan nemen wij contact met je op. Eet een ijsje en doe mee met War Child. Samen halen we de oorlog uit een kind.